ישנם כמה וכמה אנשים שאני מכירה שנראה לי שישמחו לעבור איתך את הסדנה, אגב
מ מיכל הררי New member 23/1/06 #12 ישנם כמה וכמה אנשים שאני מכירה שנראה לי שישמחו לעבור איתך את הסדנה, אגב
א אורן ענבר New member 24/1/06 #27 אני בעניין של לעבור את הסדנא אנחנו 3 כרגע עוד מישהו רוצה? בואו נקבע.
ב בן טל-שחר New member 23/1/06 #14 אבל... אם אין לך את הכוח, ההתכוונות ויכולת הארגון בשביל לאתר עוד 2-3 אנשים שרוצים לעבור את הסדנה, יתכן שאינך בעמדה שיש בה מספיק כוח בכדי לעבור את הסדנה.
אבל... אם אין לך את הכוח, ההתכוונות ויכולת הארגון בשביל לאתר עוד 2-3 אנשים שרוצים לעבור את הסדנה, יתכן שאינך בעמדה שיש בה מספיק כוח בכדי לעבור את הסדנה.
א אורן ענבר New member 24/1/06 #31 קראתי את החלק הראשון שמנוסח בבהירות ואני מתכוונת לתרגל אותו. וארה, עופרי וישראל, בואו נעבוד כקבוצה, נקבע מפגש בקרוב
קראתי את החלק הראשון שמנוסח בבהירות ואני מתכוונת לתרגל אותו. וארה, עופרי וישראל, בואו נעבוד כקבוצה, נקבע מפגש בקרוב
ו וארה New member 25/1/06 #36 מועדי עבודה אפשריים: אתמול דיברתי עם אורן שדיברה עם עופרי: בגדול האם שבת בצהריים בסביבות 14:00, 15:00 מתאים לכם? לחליפין - מבחינתי הרבה פחות נוח אך אפשרי - חמישי אחה"צ בסביבות 18:00, 19:00?
מועדי עבודה אפשריים: אתמול דיברתי עם אורן שדיברה עם עופרי: בגדול האם שבת בצהריים בסביבות 14:00, 15:00 מתאים לכם? לחליפין - מבחינתי הרבה פחות נוח אך אפשרי - חמישי אחה"צ בסביבות 18:00, 19:00?