משמעת מים

אימאי3

New member
משמעת מים ../images/Emo145.gif

נוכחתי לדאבוני שבניגוד לגן, בו הייתה משמעת מים רצינית והצוות דאג לפקח על כמות המים שהילדים שותים, הרי שבכיתה א' הילד חוזר עם בקבוק כמעט מלא, למרות אנרגיה רבה במיוחד שהוא מוציא. למי יש עצה? האם ניתן לבקש מהמורה לפקח על הנושא? ושאלה נוספת: איזה בקבוק אתם שולחים עם הילדים? אני מעוניינת לעבור לבקבוק רב פעמי שניתן לנקותו, מסיבות שונות (בעיקר אקולוגיות), אשמח אם יש למישהו המלצה על בקבוק כזה.

מחשבות

New member
מקבלות מים בבקבוק פשוט של מים מינרליים,

אבל מי ברז. אחרי זמן מה נזרק ומקבלות חדש. גם בקבוק רב פעמי לא מנקים אף פעם.

reut2208

New member
לא נראה לי שזאת בקשה שהמורה יכולה לעשות

באמת כמו שאמרו כאן חשוב לשוחח עם הילד ולהראות לו כמה חשוב לשתות מים ואפילו להראות לו בבוקר שגם אמא לוקחת איתה בקבוק מים לעבודה. אני התחלתי השנה להכין לילדים שלי מדבקה אישית עם השם שלהם על הבקבוק המים של מי עדן שאני נותנת להם ויש עליו גם איורים חמודים. כל אחד יכול להדפיס וגם הילד ירגיש שיש לו משהו משלו. שווה לנסות, אולי זה יעבוד לך. את יכולה להגיע לבחירת התוית ולהדפיס מפה: http://www.meyeden.co.il/stickers בהצלחה!

מחשבות

New member
מעולם לא הפך. חודשים ארוכים חי עד שאיבד

צורה והוחלף בחדש. וזנ מניסיון של עשרות בקבוקים.

רחלוש29

New member
מים

אני שולחת את הבת שלי עם בקבוק רב פעמי עם קרחון בפנים זה בא ככה הבקבוק והוא שקוף בגן תמיד יש משמעת מים כי הילדים במיוחד בחצר מוציאים הרבה יותר מרץ אני לא חושבת שהמורה יכולה לפקח על ילד עם הוא שותה זה פעם ראשונה שאני שומעת על זה. את יכולה לבקש מהילד לשתות ולהסביר שזה חשוב שהגוף צריך נוזלים ואם לא ישתה הוא עלול להתייבש

ml14071975

New member
גם אצלי

הילדה היתה חוזרת עם בקבוק מלא מים כמה שהסברתי את המשמעות ובאספת ההורים המורה אמרה שיש להם הפסקת מים מה שלא נראה לי אם הילדה היתה חוזרת כל הזמן עם בקבוק כמעט מלא לחג קניתי לה כוס עם הדמות האהוב עליה של טינקרבל הירוקה עם חברותיה (ניתן להשיג בסופר 33 ש"ח) והיום לשם שינוי הכוס היתה ריקה מקווה שגם מחר

למעלה