משמעות

ע.נ

New member
משמעות

האם מישהו יודע מה אומר חלום שהופעתי בו עם ילד וכלב במשרד במקום העבודה שלי?

JFK1

New member
פתרון החלום

שלום לך אני פותר חלומות בפורום עלפי התורה וספרי הקבלה ואשתדל לסייע לך. כלב בחלום מבטא לפי ספרי הקבלה לשון הרע שאומרים על אדם. מאחר והסיטואציה הייתה במשרד משמע שיש לשונות רעים במקום עבודתך מצד מחרחרי ריב מאחורי גבך. הילד מייצג בחלום תמימות וישרות וככל הנראה רומז אליך. ידוע שהחלומות ברובם הינם מסר שמימי לאדם וכאן מדובר בחלום שבה להדליק לך נורה אדומה. אשמח לקבל תגובה לפיתרון. בברכה J.F.K

JFK1

New member
פתרון החלום

שלום לך אני פותר חלומות בפורום עלפי התורה וספרי הקבלה ואשתדל לסייע לך. כלב בחלום מבטא לפי ספרי הקבלה לשון הרע שאומרים על אדם. מאחר והסיטואציה הייתה במשרד משמע שיש לשונות רעים במקום עבודתך מצד מחרחרי ריב מאחורי גבך. הילד מייצג בחלום תמימות וישרות וככל הנראה רומז אליך. ידוע שהחלומות ברובם הינם מסר שמימי לאדם וכאן מדובר בחלום שבה להדליק לך נורה אדומה. אשמח לקבל תגובה לפיתרון. בברכה J.F.K

ע.נ

New member
תגובה

קודם כל תודה רבה על התגובה. למעשה את החלום לא אני חלמתי אלא מישהי מהעבודה חלמה עלי וזה מציק לי די הרבה זמן אם מישהו חולם חלום על מישהו אחר יש לזה משמעות שונה מאשר שאותו אדם חולם על עצמו את אותו החלום? אשמח לקבל תגובה בחזרה...

JFK1

New member
תשובה לע.נ

שלום לאור הפרט שציינת שחברה חלמה את החלום ברורה נוכחות התינוק שמייצג אותך ופירוש החלום מקבלחיזוק . העובדה שחברתך חלמה את החלום מרמז על מעורבותהבענין יתכן מצד יכולתה להשפיע על מהלך הענינים לטובה במשרד. בברכה J.F.K

למעלה