משמעות תוצאות CT

peleg1

New member
משמעות תוצאות CT

להלן תוצאות CT גב תחתון. מה המשמעות? אני סובל מכאבים בגב תחתון,עם הקרנה שמאל ולעיתים ימין ישיבה או עמידה מאוד מגבירה אותם,כיום המצב יותר טוב... איזה טיפול ריפוי מומלץ ואיזו פעילות מומלצת ולא מומלצת...??? L4-L5 - שינויים ניווניים בסחוס הדיסקיות עם איבוד גובה,עם בלט אחורי מרכזי עם לחץ על השק הדורלי. S1- L5 - סחוס הדיסקית הבין חולייתית תקין,עם בלט קל אחורי דיפוזי של האנולוס פיברוזיס סיכום: ספונדילוליזיס עם ספונדילוליזיס מינימלי בגובה L5 פסאודו בלט שלהאנולוס פיברוזיס בגובה L5 -S1 שינויים ניווניים בסחוס הדיסקיות עם איבוד גובה,עם בלט אחורי מרכזי בגובה L4-L5 (רק מלכתוב את זה יש לי פסאודו משהו) בתודה מראש - יוני

CT

מדובר בשינויים שמתרחשים בדיסקים ובחוליות ויכולים לגרום לכאבי גב. הטיפול מתבסס על תרופות ופיזיותרפיה ולרוב האנשים עוזר בצורה סבירה. במקרים מועטים כאשר מדובר בכאב קשה וממושך שאינו מגיב לטיפול שוקלים ניתוח.

peleg1

New member
../images/Emo51.gif

תודה לך האם ניתן לקבל יותר הבהרה , מה הכוונה בצורה סבירה.? האם זה ניתן לריפוי? ואם כן איך? האם מדובר בפריצת דיסק? או משהו אחר? אני כרגע עושה תרגיל מיוחד להחזרת חוליה מספר חמש/ארבע בעצמי לגבי פעילויות, נאמר לי שמנסיעות ארוכות להימנע, מה דעתך בעניין? האם רכיבה על אופניים יכולה להועיל או להזיק? בכל מקרה תודה רבה על היענותך המהירה !

למעלה