משמעות הפורום

דותן.

New member
משמעות הפורום

לכאורה הפורום בהשאלה הוא דרך כינוי לצבור בעל עניין הדן בנושאים משותפים. המשתתפים אמורים להציג נושא מסוים אם בדרך של הבעת עמדה ,שאלות או לשם הדיון בכללתו,מתוך הנחה שלכל המשתתפים בלי יוצא מהכלל יש אינטרס להשמיע את דעתם בנושא שעל הפרק ,לשאול שאלות,להעיר,להציע פתרונות וכן הלאה. אלא מה?,יש לי יותר מסתם רושם שחברי הפורום שלושים פלוס בחרו בתרגום המילולי,פשוטו כמשמעו,מלטינית פורום=ככר שוק,אמנם בעבר ריכזה הכיכר את החיים הציבוריים והמדיניים,אבל אני נוטה לייחס את התרגום לשוק העכשוי, ``המודרני`` זהו מצבו של פורום זה וחבל!. ומכיוון שכבר השלמתם עם העובדה יש לי בקשה, לא לצעוק! אתם מפריעים לשכנים!.

יויו.

New member
דותן היקר

בוקר טוב, שבוע טוב,חיים טובים! אנשים פשוטים חיים בפורום הזה. גם אנחנו אוהבים אותך בדיוק כפי שאתה יהיה אשר יהיה יויו

ללה ה

New member
תגובה לדותן

דותן, לא יכולתי להסכים יותר עם דבריך. גם אני, תושבת של קבע בחדר 30התאכזבתי לגלות את פורום שלושים כפי שתארת אותו, שלא לדבר על מסרים שיכולים להיות מועברים בקלות בצ`ט או בטלפון. מסרים שגרמו לי להתייאש מלחפש דעה, רעיון, מסר בעל טעם או כל דבר אחר שיש בו לעורר תגובה. נו, בקיצור, פורום 30 נראה כמו הלהג הצ`אטי הרגיל, רק שהוא לא רץ מול העיניים... אני חושבת שזה מה שהביא אותי ועוד כמה מחברי החדר, למצוא את עצמם בפורומים אחרים (ואתה מוזמן לקרוא אותנו שם בתקווה שתמצא עניין). בכל זאת, למרות ואולי דווקא בגלל, אני משנסת מתניים ומצטרפת אליך, בניסיון להוסיף גוון אחר לפורום. שיהיה לנו רבגוני, ואם אפשר קצת קצת פחות המוני. ללה

יפעת*

New member
ללה דותן וכולם

מן הסתם בפורומים אחרים יש דברים אחרים כמו גם הגדרות המקנות להם רעיון מסויים או מסגרת המכוונים אותם לכיוון ספציפי. פורום 30 פלוס מלבד היותו מקושר בשמו לחדר בשם זה, מה שמן הסתם גורר הודעות הקשורות לצא`ט, אין לו הגדרה מכוונת ולכן פתוח לכל דבר ועניין, לא רק מודעות יש כאן, גם שאלות ותשובות על נושאים רציניים וכואבים, גם שירים ומחשבות של אנשים וגם דיונים על נושאים שונים. לכן מתפקידינו כולנו שרוצים להיות כאן לתת את הכיוון אליו אנחנו שואפים. יש כאן מקום להכל (כמעט) אז בהצלחה לכולנו, ואני אשמח להיות שותפה לכל נושא שיעלה כאן יפעת

למעלה