משמעות הכינוי:

משמעות הכינוי:

בואו שכל אחד ירשום למה הוא קרא לעצמו כך, אני אתחיל:
אייל הצלם|
קראתי לעצמי ככה בעיקרון כי כשהייתי בכיתה ט', נורא רציתי לעשות קולנוע, ואז חשבתי שלהיות צלם זה הכי טוב. וכשהלכתי למגמת קולנוע הבנתי שעדיף להיות תסריטאי ו/או במאי... אבל אני לא רוצה לשנות את הכינוי... זה מרגיז כי הרבה בפורומים אחרים אומרים לי: "מה אתה מצלם?", וזה מעצבן.

BrightDarkness

New member
שלייי...

BrightDarkness
סתם כי אני אוהבת שמות יפים כאלה של איחוד ניגודים... בד"כ אני כותבת DarkLight אבל זה היה תפוס...

richter

New member
חוסר ביצירתיות ובניק קודם בעיקר

כשנרשמתי לתפוז לפני הרבה זמן עוד לא ממש הייתי ב"קטע" הזה של פורומים ושאר הדברים הדורשים ניקים. ככה יצא שלא ממש היה לי ניק קודם, והניק זה איך שהחברים היו קוראים לי פעם..

richter

New member
מכמה סיבות

שברשותכם אני מעדיף שלא להעלות כאן

אנשים לא משתתפים ממש

אז אין לי כוח להשקיע במשהו כזה
מצטער... אבל גם זאת אחלה פעילות פורום

BrightDarkness

New member
אבל אבל...../images/Emo10.gif

המשחק היה מגניב...אני כבר התכוננתי למשימה הבאה... טוב אז לפחות תסגור אותו...תכריז על מנצח או משהו...

microbe15

New member
../images/Emo26.gif

בטיול לרומניה עם משלחת נוער היה אחד שכל הזמן קרא לי מיקרוב מאז החלטתי שהניק שלי בכל מקום יהיה מיקרוב אממ.. ה-15 בגלל ש-microbe כבר היה תפוס (אולי זה שלי בכלל ופשוט שכחתי)

ליבי לו

New member
ליבי לו :)

למה ליבי לו? קודם כל בגלל שצביקה פיק הוא אחד האנשים היותר הזויים המדינה שלנו, סוג של חייזר נורא נורא מוזר. וגם בגלל שליבי לו הרבה יותר יפה ממרי לו :)

the best flea

New member
אעעע...חדש פה ממצב?=)

חולה על סאות' פארק ויש לכם אחלה פורום=) אצלי זה איזה משחק מילים שקשור לפלי הבאסיסט של רד הוט צ'ילי פפרס

למעלה