משמעות החיים...

LoveRo

New member
משמעות החיים...

אי לא יודעת מהיא משמעות החיים עבורי... אני פשוט חיה מיום ליום ולא עושה כלום... שומדבר מעניין. אין לי בן זוג, אני לא יוצאת לבילויים, לא נוסעת לטיולים, בקושי יש לי חברות... אני מרגישה מאוד אומללה ויש לי גם חוסר בטחון בעצמי, מין הרגשה פנמית כזאת שאני פוחדת לעשות דברים , ]וחדת לגשת לאנשים וחושבת שיזלזלו בי. כי האמת זילזו בי הרבה. אנשיפ נמדדים על פי יופיים, חוכמתם, הצלחתם , כשרונם. לי אין במה להתגאות. החיים שלי חסרי תכלית. לא ידועת מה לעשות, כי לי נראה שחוץ מלהתאבד לא נשאר לי דבר. החיים פשוט לא מהנים ואני קמה כל בוקר סתם... כלום לא הלך אצלי טבעי כמו אצל אחרים. אני יודעת שאני בטח לא היחידה, אבל ההרגשה הפנימית שלי אומרת לי כן, אני מריגשה הכי אומללה בעולם.

keyshin

New member
מאמל'ה!!

רק אל תתאבדי.... תלכי לטיפול!!! דחוף!!! ותקראי מה שכתבו כאן אנשים למטה... אולי תמצאי איזה פתרונות בשבילך אבל לכי לטיפול, לפני שאת עושה נזקים מניסיון- רצון להתאבד וניסיון לכך זה מעשה לא שפוי... אנשים נמצאים בתחתית כשחושבים על זה ונראה שאין מוצא... אבל זאת טעות, כמה שזה נראה הזוי כרגע המצב כן משתנה... לפני הכל לכי לפסיכולוג טוב או אפילו פסיכיאטר טוב. ותאחזי באמונה כי זה חשוב. בקיצור, לכי דחוףףףףףףףףףףףףף לטיפול!!!

keyshin

New member
אפילו

אם את לא מאמינה שהם יכולים לעשות משהו --- תנסי בכל זאת, טוב???

תמיכה

היי, חמודה אני חייבת לשתף אותך בניסיוני האישי. אני גם כן שקעתי לדיכאון לאחר משבר שעברתי. קיבלתי תרופות מאוד קלות ובמינון נמוך מאוד, בלי שום תופעות לוואי לטיפול בדיכאון וזה עשה פלאים החיים השתנו לי לגמרי והיום אני מאושרת. אני מציעה לך לטפל בעצמך ולרגע אל תרגישי לא טוב עם זה. צרפי לזה כמה שיחות עם פסיכולוג ותראי איך לאחר תקופה קצרה תסתכלי על החיים אחרת. ביי, ובהצלחה

JudyWn

New member
ל LoveRo ../images/Emo215.gif

לכולם יש ימים אפורים, ימים שבהם השיער לא מסתדר, החולצה לא יושבת כמו שצריך ולקינוח - דרכת על ערמת תוצרת
מהבילה... ההבדל בין יום אפור לדכאון הוא בכמה זמן זה נמשך - אם זה יום יומיים, לא נורא. קורה. אבל אם את מרגישה שכל יום נהיה גרוע יותר מזה שלפני ושהתאבדות זו אופציה - זה כבר לא מצחיק בכלל. זה אומר שכדאי לפנות לאיש מקצוע (ואולי, אם צריך, לקחת גם
)

ImmortalSoul

New member
אז ככה

אין לך מה לפחד לגשת לאנשים אלה לרצות לקבל אותם לחייך לפתוח להם את הדלת להיכס לעולם שאני מאמין שהוא מאד מאד יפה . ויש לך הרבה במה להתגאות כי את שווה בין שווים אף אחד לא משנה כמה יפה יש לו את הסבל שלו אז אל תתני לעצמך לחשוב שיש יותר טובים ממך או גרועים ממך. היופי הוא משהו שולי והחיים שלך מלאים בתכלית . הרעיון שכל מה שאת חוץ מהקטע של להתאבד עבר גם עלי ועל הרבה בטוח . עזרה אצל פסיכולוג תעזור ואולי תקבלי פרספקטיבה אחרת על החיים וכדאי לך לנסות גם אותה אולי ידיד ידידה קרובה משפחה. אני אשמח אם מותר לתת את הבנתי בעניין של הסבל והוא נובע ממימד רוחני טיפה . אני לא בא להטיף דת או כל דבר אחר אני רק אומר שמה שאת מרגישה הוא דבר טוב ולא דבר רע להפך העניין ממה שאת חושבת. כל מה שאני מנסה לומר שגם אני הובלתי אחרי 17 שנה שחשבתי שאני אחראי לגורלי 17 שנה שסבלתי סבל פסיכולוגי קשה מאד למצב של הכרה שהכוח היחיד שפועל מאחרוי הסבל הזה ושהביטוי שלו הוא בדיוק בדברים שרשמת הוא מאלוהים ואני מודה לו על כך . וכעת אין אני רואה בו סבל בכלל אני רואה בו ברכה שאין שני לה. אנשים יאמרו יקרו ויגידו מי זה המזוכיסט הזה מה הוא מדבר עוד פעם דת(ולא שיש בה פסול נהפוכו ) לא לא אני מדבר על כך שבעצם יש פה אהבה מהבורא אליך והנה הזדמנות בשבילך אם תרצי להמשיך לקרוא להבין יותר מדוע את סובלת. מדוע קשה לך . לשם מה את חייה מה הם החיים הללו וכל השאלות האלה. וכדי לא להעיק עליך בתשובתי אני אספר לך שגם אני חשבתי שאני מסוגל ולא צריך עזרה ובאמת כמה שפחות להטריח את האל לא צריך מה פתאום להטריח אותו בכל דבר ודבר . אני אבקש עזרה פה ושם . את לא יודעת כמה דברים הוא לימד אותי להבין כמה סבל הוא לקח ממני ונתן לי להסתכל על החיים בפרספקטיבה טובה יותר . הסבל נוצר כאשר הוא מנסה להראות לך שאת לבד לא תצליחי להתגבר על המועקה והוא בשמחה יעזור לך רק אם תבקשי את עזרתו . בשביל זה כאשר חשבת שאת מסוגלת לבד הנה נתן לך והנה הזדמנות באמת לבקש את עזרתו והיא מיידית התשובות באות באמת באות . את דרכי עברתי דרך מדיטציות טיול במזרח חיפוש משמעות החיים מיסטיקה טארוט שאמניזם עד להבנה דרך ספרי מקובלים שהכל בחיים האלה נוצר ממנו ושהוא רוצה להיות איתנו בקשר ורוצה לתת לנו את עזרתו וצר לו שאנו לא מבקשים אותה כי לשם זה יצר אותנו כדי להעניק לנו ממנו ולכן הוא מאד מאד מאד ירצה לעזור לך רק אם תבקשי . ואחרי ההבנה הזו המעמסה מהלב התחילה לרדת הוא עוזר להבין דברים בקשר לחיים שלנו הוא מוריד מאיתנו את המעמסה של לשפוט את עצמנו על כל דבר ודבר וכמה אנחנו לא טובים ולהפך רוצה לעזור לנו לראות כמה אנחנו כן טובים ואני אשמח אם תנסי באמת זה עזר באמת באמת . ואם את מרגישה שזה יותר קל לדבר עם מישהו קרוב או ללכת לטיפול זה מבורך העזרה תגיע דרכם גם . אבל באמת החיים יפים חבל לי שאת סובלת באמת וחבל לי שאת מרגישה ככה את אדם יפה את כמוני וכמו כולם ואסור לך להרגיש ככה באמת חבל אנחנו כולנו שווים ובני אדם ואף אחד לא יותר טוב ממך או פחות ממך וכל העולם הזה נוצר שתרגישי את מה שברא לנו ולהרגיש את האושר הניצחי . אז באמת באמת תנסי לפנות אל אלוהים לשאול למה כואב לך מה זה אומר כל ההרגשות האלה והתשובות יבואו טוב לי רוצה שיהיה לך גם טוב ............. באמת די אל תחשבי ככה יש בך עולם מלא שהלואי ותפתחי את החסימות שלך ותתני לאנשים להיכנס ואמן סלה תרגישי רק את האמת והטוב שבחיים תרגישי טוב מתוקה ודי די די די לסבול באמת חבל.

אסור לך להתייאש../images/Emo23.gif

מתוקה אל תתייאשי אומנם החיים לפעמים קשים והאנשים אכזרים .אבל תאמיני לי יש הרבה אנשים טובים באמצע הדרך .אולי את צריכה לשנות מקום. או לצאת ללמוד משהו חדש איזה חוג או הרצאה. תכירי אנשים חדשים שיעריכו אותך באמת . את הכישרונות שבך ואת הנשמה הטהורה. לכולנו יש ימים כאלה שנדמה לנו שהחיים נגמרו אבל עלינו לקחת את עצמנו ביידים ולהחליט לצאת לבלות ולחיות .ותאמיני לי החיים יפים. מקווה שעזרתי -----------

למעלה