משמעות האופק.

משמעות האופק.

ערב טוב, אני בת מזל דגים עם אופק בתולה. יש לי מספר שאלות בסיסיות לכל המבינים הגדולים כאן בפורום ואני מקווה שזה יהיה מוגזם מדי פשוט חשוב לי לדעת. 1.הייתי רוצה לדעת מה האופק מסמל במזל. 2.האם ייתכן שמזל דגים ומזל בתולה הם הפכים משלימים ואני נושאת את שניהם ומה משמעות הדבר? 3.יכול להיות שהבנאדם החשוב ביותר בחיים שלי הוא בעל מזל בתולה (האם יש קשר לאופק)? 4.כשאני קוראת הורוסקופ אני צריכה לקרוא את שני המזלות? תודה רבה לכל העונים וחג שמח.:)

אז קודם כל אני אנסה לענות ומכייון שהמחשב שלי

לא בזיא תיפקודו בלשון המעטה אז יתכנו הפרעות וליקויים טכניים אז בראשית דברי אומר כי פורום זה נועד לענות על שאלות באסטרולוגיה. ולשאלתך הראשונה מזל האופק הוא מזל המראה כיצד את מיצגת את עצמך כלפי העולם את אומנם בת מזל דגים מזל מיים אך כלפי חוץ את מפגינה תכונות של בתולה. גם הבתולה וגם הדגים הם מזלות די מופנמים ורגישים הדגים יש לו נטיה לתת ולהתמזג עם הזולת וזה מה שאת במהותך אבל האופק בבתולה יצור אצל המבטים עליך חזות יותר סגורה ובישנית האופינית לבתולה בגדול שני המזלות הם מזלות שרות התורמים מעצמם לאחרים הדגים יתן פן אומנתי לעשייתך והבתולה יוסיף פאן מעשי שני מזלות אלו תורמים איש לרעותו ולכן משלימים ולא נוגדים. אשר לשאלתך השנייה קורה רבות ומתחתנים עם בן מזל האופק אך כמובן יש לבדוק גם את בית 7 ושליטו ולשאלה השלישית על כל אחד משפעים כל 12 המזלות אך בעוצמות שונות ולכן את צריכה שיעשו לך מפה אסטרולוגית מסודרת אם את למעלה מגיל 30 נוכל לעשות לך את זה כאן אבל בתנאי שתבני שאנחנו חובבים אז אם יש עוד שאלות נשמח לענות אבל בגבולות חוקי הפורום אז חג אורים שמח ונשמח לענות על שאלות נוספות

למעלה