משמעות אחרת

s a l a l a

New member
משמעות אחרת

שלום ! רציתי לשתף אותכם במשהו . היום , הייתי בהלוויה של מישהו מהמשפחה. בן 56 - בריא בד"כ - אב לשתי בנות ובן. הוא נכלל במעגל היותר מורחב של משפחתי. אבל הכאב הוא אותו כאב. והיום בהלוויה , עמדתי בצד , ושקעתי בהירורים על החיים האלה שנלקחים מידי רבים מאיתנו בטרם עת , לפני שהספיקו לפרוח , לפני שמצאו את אושרם , לפני שראו את נכדיהם גדלים , לפני שהספיקו לבקש סליחה , לפני שאמרו את הדברים הרבים שרצו לאמור ובטח לא אמרו , לפני שחיבקו חיבוק חם של אהבה טהורה , רבים הדברים שאותם האנשים היקרים לנו באמת כבר לא ייזכו לעשות . גם אם זה מישהו שלא קרוב אלינו מאוד , הכאב נשאר אותו כאב. וכשראיתי את בנותיו צועקות וזועקות , כאב וצער שנבע עמוק עמוק מתוך הלב , שום מסכה ושום כיסוי שאנו לפעמים עוטים עלינו ביום יום לא יצליח ולא הצליח לכסות זאת . הם איבדו את אביהם . הוא לא יישוב עוד . ושכיסו את קיברו הטרי הכאב והצער פילח אפילו את השמיים , השמש והחום שהיה היום התערבב עם צמרמורת עזה ורצון להיות תחת משהו מוגן ונעים . ואז אני עוצרת וחושבת על כמה החיים קצרים . ועד כמה לפעמים אנחנו לא מנצלים אותם . כמה פעמים אנחנו עסוקים בלהיות כעוסים ומרירים , עסוקים בלבנות חומות ומסכות על מנת להגן על עצמנו , כמה פעמים אנחנו לא אמיתיים , כמה פעמים אנחנו לא סולחים ? כל אחד סוחב איתו חויות ותקופות לא קלות בחיים , אני מבקשת ממכם , כמו שהיום ביקשתי מעצמי . נולדנו כדי לחיות באהבה , באושר , בשלווה . נולדנו כדי להפיץ מסביבנו אור ושמחה . נולדנו להיות שלמים . אנחנו שלמים . נולדנו להגיד לאהובנו , שאנחנו אוהבים אותם. נולדנו לסלוח , לגלות חמלה . נולדנו לקבל את השונה והזר. נולדנו לחבק , לאהוב , לעטוף , לנשק. כולנו פרי ענק של אהבה . יקריי המילים ארוכות , והדף כמו החיים קצרים . מי ייתן ולא תדעו לעולם צר ויגון. מי ייתן שבמדינתנו תשרוור שלום ואהבה. של נדע מוות . שנדע רק חיים , שמחה ואהבה. ולפעמים שקצת מאבדים פרופרציות - תעצרו - ותזכרו את מי שכתבתי. יהיה זכרו ברוך !

למעלה