נה נה בננה הנה לך
המצאה חדשה אחד הולך למסיבה. ניגש אליו המלצר ומגיש לו משקה המוגש בהגשה מעניינת ואומר: "אתה רואה את זה? זו המצאה חדשה שלנו, עיגול קרח עם חור באמצע." "זה חדש זה?" הוא נאנח "אני נשוי להמצאה הזו כבר 20 שנה!" יום בהיר זוג קם בבוקר. האשה פותחת את הוילון, מסתכלת החוצה ואומרת: "איזה יום בהיר היום!" למחרת הזוג אוכל במרפסת והאשה שוב מעירה: "איזה יום בהיר היום!" וכך במשך מספר ימים ברציפות, לבעל נמאס והוא שואל: "מה קורה לך? כל הזמן מקשקשת איזה יום בהיר היום... " עונה האשה: "פעם אמרת שביום בהיר אחד תעזוב"... הטלפון היה פעם עורך דין שלא היו לו אף פעם לקוחות. יום אחד הוא ראה שמישהו עולה לכיוון המשרד שלו. סידר את העניבה, הרים את הטלפון והתחיל לדבר לשפופרת. "מצטער, גברת, אמרתי לביל שאני לא מוכן לייצג אותו בתביעה של מיקרוסופט, לא, זה לא הכסף, אני יודע שביל גייטס יכול להרשות לעצמו לקחת אותי, פשוט אין לי זמן". העורך דין ניתק וסימן ללקוח להמתין, כי יש לו שיחה ממתינה. "כן, כן, אל תדאג", הוא צעק לשפופרת, "אני אוציא את דרעי זכאי בעליון, שלא יהיו לך ספקות". כעבור חצי שעה הוא סגר את הטלפון והתנצל בפני הבחור שישב וחיכה לו בסבלנות. "תשמע, אני מצטער שחיכית כל כך הרבה. כמו שאתה רואה, אני עו"ד עסוק מאוד. במה אני יכול לעזור לך?" ענה לו הבחור: "אני יוסי מבזק, באתי לחבר לך קו טלפון". להרגיש אשה בטיסה טרנסאטלנטית הקברניט מודיע לנוסעים שהמטוס עומד להתרסק. אשה אחת נכנסת להיסטריה וצועקת "לפני שאמות, אני רוצה שמישהו יתן לי פעם אחת אחרונה להרגיש כמו אשה..." גבר חסון קם ממושבו ופושט את חולצתו, ניגש אל האשה ואומר לה: "קחי, תגהצי.." החילזון איש אחד יושב בסלון ופתאום שומע דפיקות בדלת, ניגש פותח ורואה מולו חילזון. מתעצבן האיש , תופס את החילזון וזורק אותו מכל המדרגות. כעבור שנתיים שומע אותו איש שוב דפיקות בדלת. פותח את הדלת ורואה את אותו חילזון. שואל אותו החילזון : "תגיד לי מה זה היה צריך להיות?"