משמיצים את שלומי!!!

Vdrums

New member
משמיצים את שלומי!!!

גבירותי ורבותי, איזה כתב פלצן בYNET החליט ששלומי העתיק שירים ולא יצא ממנו הרבה. זו חוצפה ממדרגה ראשונה... אפילו את השם של הכתב אין... הצטרפו למחאתי בכתב העלוב!

meiravma

New member
יש לי חשד חזק שתחנקו אותי, אבל...

למען האמת, אי אפשר לומר שהוא לגמרי טועה. יחסית לתקופת משינה, שבה שלומי ניפק שיר מדהים או "סתם" להיט כל חמש דקות, מה שקורה איתו עכשיו נראה כ"שום דבר" גם אם זה לא לגמרי נכון. ואפרופו הכתבה: אין לי מושג איך אריק איינשטיין התברג לשם. כנראה שהכתב אף פעם לא הקשיב ל"מוסקט".

sherennn

New member
זה נכון...

שבמשך התקופה האחרונה הוא לא עשה הרבה.... ויחסית לפעילותו במשינה.. זה באמת לא הרבה... אבל להגיד שהוא מבוזבז?? זה לא רציני... מה לעשות... המוזיקה בארץ כיום היא... גרועה... ברובה... קשה להצליח.. מה לעשות בכל מקרה אני לא מסכימה איתו.

Vdrums

New member
כן אבל

בתור אמן אתה לא מוגבל ויכול ליצור מתי שבא לך ואי אפשר לשפוט בן אדם כי הוא לא יוצר ולומר שהוא מבוזבז. אף אחד לא יודע מה עובר על שלומי או כל אחד אחר בכתבה. לאיינשטיין היו את הסיבות שלו להפסיק להופיע למשל, בקיצור מי שכתב את זה בניגוד לאמנים חייב לכתוב משהו אחרת הוא ילך הביתה. סתם קנאי באמן שיוצר מתי שבא לו ויש לו יותר חופש בעבודה שלו.

אין הרבה מה להגיד אבל.....

שלומי בהחלט לא מבוזבז! פשוט לקח לו קצת הפסקה אולי קצת ארוכה מדיי ועכשיו ל"מחמיץ" יהיה יותר קשה להמריא

N a V e

New member
שמעו,

הסיבה היחידה שמשינה היא(אם נרצה או לא) לא נחשבת בעיני כולם כלהקה הגדולה ביותר שכמה בארץ(ויש כאלה שלא מכניסים אותה ל-5 הגדולות אפילו)-היא בגלל אותו מיתוס שמשינה העתיקה את כל שיריה. צריך לעשות איזה קמפיין נגד...

Vdrums

New member
לגבי ה"מיתוס"../images/Emo124.gif

תראו, מבקרי מוזיקה או סרטים הם אנשים שלא הצליחו בתחום המוזיקלי או הבימתי ולכן פנו להיות מבקרים (חחחחחח). הם אנשים עלובים שחיים בדירה אפלולית שכל עולמם מסתכם בלשמוע או לראות משהו שלא ממש לטעמם (על טעם ועל ריח אין להתווכח) אז הם קוטלים דברים ומוצאים את השלילי כי הם חייבים להביא משהו מעניין לעיתון של מחר אחרת העורך יגיד להם ביי ביי. וכך, הם מותחים ביקורת על אנשים מצליחים וקשה להם לפרגן. לגבי משינה כל המבקרים יכולים לטוס לחלל עם אילן רמון, זה עדיין לא ישנה את העובדה שהקהל הצביע ברגליים, ומשינה היא אחת הלהקות החשובות ביותר בהיסטורית המוזיקה הישראלית. בתור אחד שמנגן, כל אחד מושפע מסיגנון מסויים ונגנים מסויימים, אפשר לומר שהרד הוט צ´ילי פפרז גנבו דברים מהנדריקס, נו אז? הוא היה אחד ההשפעות החזקות על הסיגנון שלהם. בקיצור גבירותי ורבותי, כל המבקרים יכולים להיכנס לי ל@#% ואני מאמין שכל אחד ואחד בפורום הזה מרגיש ככה

החלק הראשון נכון מאוד...

רוב מבקרי הטלוויזיה והמוסיקה לא בחרו במקצוע הזה מתוך הרבה אופציות
אבל לא הייתי מזלזל כל כך בביקורת הזו כלפי שלומי ברכה. כן, מה לעשות, משינה העתיקו לחנים מספר פעמים- אי אפשר להתכחש לעובדה הזו. אני לא חושב שאפשר למדוד את משינה בסטנדרט בינלאומי, אבל מבחינת המוסיקה הישראלית, יגידו מה שיגידו המבקרים- הם עשו מהפיכה ברוקנרול הישראלי. שימותו הקנאים

למעלה