משמיעים...

משמיעים...

עכשיוו בתחנת רדיו שכתבתי שיר של מייק גם אתמול השמיעו שניים...שווה להקשיב לתחנה....

M i k e s F a n

New member
אני שמעתי אתמול במסעדה בת"א..

את "לס מואה טמה" ברקע והתלהבתי מאוד. משמיעים לא רק ברדיו את השירים של מייק, אלא גם במסעדות, שתדעו.

נכון....

גם אני הייתי שבוע שעבר במסעדה והשמיעו שיר של מייק.....כמעט בכיתי מהתרגשות...חחחחח וגם בסופר משמיעים שלו...חחחח...שמעתי כבר פעמיים את "תני לאהוב אותך"...בסופר אצלנו...

לס מואה טמה

יסלחו לי קצת האנשים , אבל אני חייב לומר שהשיר "לס מואה טמה" כבר לא ממש בראש העדיפות שלי ,אולי בגלל שכבר כל כך הרבה פעמים טחנו את השיר הזה , יש לו לא מעט שירים שהם לא פחות יפים מ"לס מואה טמה" , אני אישית לאחרונה שומע הרבה שיר שאני לא בטוח איך קוראים לו , זה שיר שהוא מבצע גם באיזושהיא תוכנית טלוויזיה שהוא התארח נראה לי שקוראים לשיר a corps perdu , שיר "סוף" , ויש לו עוד כמה שאני מאוד אוהב לשמוע כגון mais dans la lumiere , rien qu'une larme ועוד...לא חסר , ומשום מה לא יוצא לי לשמוע את השירים האלה , לא במסעדות ולא ברדיו , חוץ כמובן מ"לס מואה טמה",וחבל , הייתי רוצה שישמיעו לא רק את זה , שיתנו לאנשים לשמוע ולהבין שלמייק יש עוד שירים מהממים חוץ מ"לס מואה טמה".

אני...

דווקא שמעתי את mais dans la lumiere ברדיו ועוד שיר שאני לא יודעת את שמו במסעדה...זה לא רק השיר"תני לי לאהוב אותך" למרות שאותו משמיעים ברוב הפעמים....גם אני מעדיפה שירים שונים מLAISS-MOI TA'IMER אני שומעת עכשיוו הרבה את PARCE QUE JE T'AIMER PLUS QUE MOI אני שומעת אותו בערך 6 פעמים ביום בזמן האחרון...חחחח ובכלל יש עוד הרבה שירים יפים....

racheli78

New member
../images/Emo220.gifזה השיר האהוב עליי!!!

אני מסכימה שצריך להשמיע עוד שירים של מייק, אבל בקושי משמיעים אותו גם ככה, אז כל השמעה היא ברכה גם אם היא: "לס מואה טמה".

laveeg

New member
איך מצליחים לשמוע את התחנה?

אני לא הצלחתי...(הכל בצרפתית).

laveeg

New member
הצלחתי תודה ,מוזיקה יפה ...

רק שהמוזיקה מתנתקת כל הזמן.

הגרילה

New member
נצל"ש-אין מה להיכנס אל תכנסו תודה

סליחה סליחה סליחה אני חייבת לבדוק משהו.