משמחה לעצב

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
משמחה לעצב

עוד לא הספקתי להנות מהעובדה שעברתי את המבחן וכבר הייתי עם בעלי אתמול בבית חולים הוא עשה צינתור דחוף . הכול התחיל לפני כמה שבועות התחילו לו כאבים בחזה והוא היה במיון ושיחררו אותו עוד באותו היום בלי ממצא. אחרי שבוע חזרנו למיון ואז אישפזו אותו עם אותן התלונות ולא עשו לו את הבדיקה הכי אלמנטרית מבחן מאמץ. עשו לו רק בדיקות דם ואקו לב שיצא תקין. שיחררו אותו אחרי כמה ימים עם חשד למקור מהקיבה ונתנו לו לוסק כל כך מפגרים! לפני כמה ימים הכאב הופיע שוב ואז ביום שלישי הלכונו לרופא קרדיולוג שנתן לו מבחן מאמץ באותו היום. באמצע המבחן מאמץ התחילו לו כאבים עזים עם שינויים בא.קג וכשחזרנו לרופא מייד אחרי הבדיקה הוא מייד אמר צינתור. אז בעלי עשה אתמול צינתור ואכן היו לי שתי סתימות בעורק מרכזי בלב ומזל שתפסנו את זה בזמן. אני לא מאמינה ועדיין בשוק. אני מנסה לשדר אופטימיות אבל בפנים אני שבורה. אני מתקשה לקבל את זה שבעלי רק בן 34 כברר התחיל עם בעיות קרדיאליות בגיל כל כך צעיר. עכשו צריך לשנות את כל אורך החיים לקחת תרופות להיות במעקבים ופשוט כל החיים הישתנו בין רגע וזה קשה . בין לבין אני בריצות לסדר לו טפסים, תורים, בדיקות תרופות וכדומה ואני שבורה ויחד עם זאת אני עושה טיפולי פוריות קשים בקיצור החיים לא דבש כרגע אך מקווה שמפה הכול רקנ ישתפר שירי

רונה112

New member
היי שירי

מאחלת הרבה בריאות לך ולבעלך, ובהצלחה בטיפולים..

שירי... כנראה שאתם לא חיים בקצב הנכון...

היי שירי... מחלה זו "מתנה" בתחפושת... פשוט מהיום, עכשיו ... אתם מתחילים חיים חדשים ומרתקים של ריפוי ואהבה... תזכרי שהכל יהיה דבש אם תהיי בתודעה של דבש!!! הלב לא משקר שבת שלום ומתוקה תתפנקו ותאהבו לכם... עם המחלות שלכם, והרבה אוכל טוב וממתקים ומזגןןן בהצלחה בשמת

gaia20

New member
היי שירי

אני מצטערת לשמוע על מה שעובר עליכם, זה באמת מפתיע בגילו להתקל בבעיות קרדיולוגיות ומבינה שמאוד קשה לקבל את זה, אבל אני מאמינה שאתם מספיק חזקים, אוהבים וקשורים אחד לשני כדי שתוכלו לעבור את המצב הזה ביחד. המון המון בריאות לבעלך. סופ"ש זה זמן טוב בשביל לנוח. נשיקות.

ל3

New member
תודה בנות

אני מעריכה את זה. אנחנו מתאוששים לאט לאט וצריך לזמן לתת לעשות את שלו. יהיה בסדר
שירי

למעלה