משמורת אתם רואים את הסדרה הזו? מה דעתכם?
ר רחוב האגס 1 New member 25/11/07 #3 אני צופה ועוקב בעניין יש בעייתיות קשה בסדרה, וזה שכל הדמויות הראשיות מעוררות אנטגוניזם מוחלט, הרבה יותר מאי-יכולת סטנדרטית להזדהות איתן. נשמע כאילו עירית לינור רצתה שממש נשנא את הדמויות ובמקרים מסוימים אפילו נלגלג עליהן. אבל אני עדיין אוהב את זה.
אני צופה ועוקב בעניין יש בעייתיות קשה בסדרה, וזה שכל הדמויות הראשיות מעוררות אנטגוניזם מוחלט, הרבה יותר מאי-יכולת סטנדרטית להזדהות איתן. נשמע כאילו עירית לינור רצתה שממש נשנא את הדמויות ובמקרים מסוימים אפילו נלגלג עליהן. אבל אני עדיין אוהב את זה.
א אטיוד5 Active member 25/11/07 #5 אין לי מושג אז למה בכל זאת נכנסתי לשרשור? רק כדי להודיע שצפיתי בדקה אחת של מיכאלה ולומר שזאתי עם השיער השחור המלא והקצר היא פצצה אטומית.
אין לי מושג אז למה בכל זאת נכנסתי לשרשור? רק כדי להודיע שצפיתי בדקה אחת של מיכאלה ולומר שזאתי עם השיער השחור המלא והקצר היא פצצה אטומית.
ז זאן מישל קוואק New member 28/11/07 #11 סדרה מחרידה בעיקר בגלל שכל דמות משקפת את עירית לינור באופן אחר. אני צופה בסדרה כי היא מספקת בעת בעונה אחת גם את היצר המזוכיסטי שלי ואת ההתעניינות שלי בפסיכיאטריה.
סדרה מחרידה בעיקר בגלל שכל דמות משקפת את עירית לינור באופן אחר. אני צופה בסדרה כי היא מספקת בעת בעונה אחת גם את היצר המזוכיסטי שלי ואת ההתעניינות שלי בפסיכיאטריה.