משמורת ע"י האם

אילון ר7

New member
משמורת ע"י האם

אני גרוש טרי... חודשיים...
התגרשנו בהסכם בו גרושתי קבלה את המשמורת...
מאז הגרושים... אני מגלה דברים שמאד קשה לי לקבל....

לדוגמא:

- המקרר בבית שלה בדרך כלל ריק... לילדים אין כמעט מה לאכול.... כל פעם שהם באים אלי.. הם ממש מורעבים...
- כל ערב שהילדים אצלה (פעמיים בשבוע הם אצלי וכל סופ"ש שני), היא יוצאת, הבן שלי (12) מחכה לה עד השעות הקטנות של הלילה שהיא תחזור, לעיתים גם הבת שלי (6) מתעוררת ובאה אליו שישמור עליה. גם פעם יצאה שהילדה הייתה חולה ולהילדה בכתה לבן שלי שכואבת לה האוזן באמצע הלילה.. עד שהיא הגיעה ב3 לפנות בוקר...
- הילדים מתלוננים שהנעלים קטנות להם...כבר חודש שאני מבקש ממנה לקנות לילדים בגדים ונעלים ונתקל בסירוב....

השאלה שלי מה אני עושה במצב הזה? האם יש מה לעשות? אני יודע שבתי הדין מפעלים לרעה ואין כמעט סיכוי שיעשו משהו....
או המקסימום שהבנתי שימנו פקידת סעד, שתבקר פעם אחת... תאכל את ההצגה המושלמת שהיא תעשה... וכלום לא ישתנה....

רציתי לדעת.... מהנסיון שיש למישהו פה... ואפשר גם בפרטי... מה עושים במקרים כאלה?
אגב, את המזונות אני משלם כפי שמחוייב.. אנחנו לא סובלים ממצוקה כלכלית... שנינו מאד מבוססים... מדובר פה בהזנחה גרידא....

ye44

New member
קצת הזוי

מה שאתה כותב,איזה סיבה יש לאם להרעיב את הילדים שלה
ולא לקנות להם בגדים וכו' ועוד אתה כותב שאתם מבוססים כלכלית ?

יכול להיות שאתה מקנא שהיא מבלה ?
ילדים זה עם מניפולטיבי
הם יעשו הכל כדי להוציא ממך כספים בשליחות האם

" תגידו לאבא שאין לכם מה לאכול ואין לכם נעליים לנעול "
תופעה מוכרת וידועה, אז תתקדם ותן לה לגדל את הילדים בשקט,

אם אתה מחפש עבודה ב"טיפת חלב"
אני מכיר מישהי שתסדר
לך ותלמד אותך כיצד שוקלים ילדים אז חסל לנובלות גש לשקול

נשים מארצות הקור יהיה לך יותר מעניין

אילון ר7

New member
הזוי?

אולי עבורך זה הזוי... זוהי המציאות שלי לצערי... היה נחמד אם במקום תגובה לגלגנית... היית מגיב לעניין...
אני לא מחפש עבודה בטיפת חלב... אבל נראה לי שאתה פשוט מוגבל... או חיי הלה לה לנד...

ye44

New member
גיסנו

אתה רק בפרומו ילד בן 12 מזמן ישן לבד והוא לא זקוק לבייבי סיטר,
תתאפס על עצמך,תפנה לדודו זר הוא מה זה
נחמד

מה שאתה לומד עכשיו שכחנו מזמן

אילון ר7

New member
הבנתי...

אתה פשוט לט שווה התייחסות... חבל על הזמן שלי לבזבז בתגובות אליך....תתבגר... אתה כבר בן 45!!!

ye44

New member
טוף בסדר

אני יתבגר לקחתי לתשומת ליבי
עד אז תמשיך לאכול ת'

שהיא חוגגת עד השעות הקטנות של הלילה

אתה סובל מסימפטום של "הגרוש הנטוש " משכנע את עצמו
שהילדים שלו הופכים להיות "מרקו"

היתקליף

New member
יכול להיות שהיא עוברת איזה משבר

תעזור לה בינתיים עד שתתייצב. היא מחפשת בן זוג, כשתמצא יהיה לה יותר קל.
קנה לילדים נעליים בעצמך. תציע לה לעזור לה לממן ביביסיטר בזמן היציאות שלה.
יעלה עוד כמה שקלים, אבל הילדים ירגישו יותר בטוחים.

אילון ר7

New member
גם אני

חשבתי ככה, ואין לי בעייה שהיא תצא.....הצעתי לה לקחת את הילדים בימים שהיא רוצה לצאת... אולם היא מסרבת לתת לי אותם.....ופועלת רק ע"פ הסדרי הראיה...
אני חושב שהיא מנסה להגדיל את המזונות ע"י לחץ שהיא ממפעילה עלי... וזאת ע"י כך שהיא פשוט לא עושה למען הילדים....
תחושתי שכל מה שהיא עושה מונע משיקולים כלכליים....

בנתיים בנוסף למזונות אני צריך לשלם עבור שכ"ד, מיסים, אוכל לילדים שהם באים אלי... קניתי את כל הרכוש... כי השארתי לה הכל.... גם עבורי העול הופך להיות לא קל....
השאלה.. מה אני יכול לעשות? מוכן לקחת את הילדים למשמורת מלאה... אבל לא נראה לי שבישראל זה אפשרי....
ובכלל... מי יאמין למצב שכזה?

היתקליף

New member
החוק אוסר להשאיר ילד מתחת לגיל 6 ללא השגחה

ראויה. העונש האפשרי הוא מאסר.
אם אכן הילדים נשארים לבד בבית, והקטנה בת 6, יש אולי מקום לשקול הגשת תלונה למשטרה.
תגיד לילדים שבפעם הבאה שהם נשארים בשעות הערב לבדם בבית שיתקשרו אליך, ואתה יכול לשקול הזמנת ניידת.
תסביר למשטרה שגרושתך לא מעוניינת שאתה תבוא לשמור על הילדים, ואתה חושש לשלומם.

ye44

New member
הוא יאיים

שיזמין לה
והיא תזמין לו וויקנד באבו כביר

היתקליף

New member
לא אמרתי שיאיים. אמרתי שיזמין

אפשר גם ללמד את הילדים להזמין משטרה. זה אפילו יותר אפקטיבי.

ye44

New member
טעות

לא מערבים ילדים,זה מאד אופייני לנשים
שהלפלפון ידע
להתמודד עם מניפולציות

היתקליף

New member
באופן כללי טוב שילד יודע לחייג 100

וטוב שאמא נוטשת יודעת שהילד יודע לחייג 100.
היא יכולה לצאת ככה ולהשאיר את הילד לבד בלב שקט.
כי היא יודעת שבמקרה הכי גרוע שוטרת נחמדה תשב איתו עד שהיא תחזור מהבילוי.

בדד1

New member
בטח

והשוטר שבא בעיקבות הקריאה למוקד 100
שואל את הילד "מה קרה"
והילד עונה לו "אבא אמר לי להתקשר למשטרה"
וכמו שאומרים בפירסומת
"מכאן והלאה הענינים יכולים רק להתדרדר"

היתקליף

New member
הילד אמר את זה כבר למוקדנית...

התקשרו מהמשטרה לאבא, והוא הסביר שהוא מנוע מלעזור כי הוא מורחק... בהוראת המשטרה... התקשרו לאמא והיא לא עונה. עסוקה בבילוי. חברות הפורום הנכבדות טענו בפנינו שהילדה מלאו לה 6, ולכן היא לא נופלת בהוראת החוק הפלילי, וכן טענו שילד בן 12 הוא משגיח ראוי. לכן שאלתי בהמשך מה צריכה המשטרה לעשות עכשיו, שההורים לא נמצאים, הילדה מלאו לה בדיוק 6, והאח בן 12. לשלוח מישהו להיות איתם עד שתחזור הגברת, או להניח להם כי זה בסדר?
ומי שאמר להניח להם, סיפרתי לו איך הילדה נהרגה בהמשך הלילה. שיהיה ככה סיום שמתאים לאיזה סרט בנושא.

Motekookoo

New member
גם אתה...

לטרנטינו...ומייד !

(כחובבת דרמות אימה...ככל שיהיו מזוויעות יותר,ככה אני מתרגשת יותר...אני מצפה ואף מחכה לרב מכר קולנועי פרי עטך
)

היתקליף

New member
הוא די פישל באחרון

וחוץ מהקטע שכריסטוף ואלץ יורה בדיקפריו, שכמה שהיה צפוי ובנאלי, כך היה מספק, הסרט אכזב אותי.
העלילה עם הילדים יותר מתאימה לפרק ב"פשעים חמורים", ובסוף יסתבר שהילדה לא נפלה, אלא אחיה דחף אותה ובכך למעשה רצח אותה, וזאת כי האמין שמות הילדה יחזיר את הוריו להיות ביחד.
(ואני אומר את זה לא כי בפרק האחרון שראיתי בסדרה זה בדיוק מה שקורה, שאח רוצח את אחותו כדי לשקם את המשפחה. זה במקרה).

Motekookoo

New member
אני מקווה...

שהשארת העתקים לכל כתוביך בכספת שמורה...
עם ציון מיקומה אצל עו"ד נוטריון...

יום אחד, ילדיך יהיו עשירים

למעלה