משמורת על פעוט

משמורת על פעוט

שלום לכולם בעלי ואני מדברים על גירושין כבר הרבה זמן... למרות זאת נכנסתי להריון וילדתי לפני כחודש את בנינו הבכור... חשבנו שהילד יקרב ביננו אבל בדיוק ההיפך קרה ולצערי המרחק ביננו רק הולך וגדל ואנחנו חוזרים לדבר על גירושים. בשיחה האחרונה שלנו הוא "הבהיר" לי שהוא לא מתכוון לוותר ואם מתגרשים אז הילד בא איתו. אני מזועזעת מהמחשבה!!! אין לי חיים בלי הילד הזה!! אני יודעת שהוא גם קשור אליו ואני מפחדת מאוד להתחיל בהליכים (למרות שאני רוצה). מה לעשות?? האם הוא יכול לקחת לי את הילד????????????

sholy1

New member
תרגעי

תינוק בן חודש אף אחד לא יפריד מאמו גם לא ילד בן שנה...לאבא אין סיכוי הוא רק מנסה ליצור עליך לחץ להסכים לדברים שאת לא מוכנה להם. תמשיכי להינות מהתינוק שלך ותמשיכי להניקו כמה שיותר לטובת בריאותו.... פני אלי במסר אם את זקוקה לעוד מידע ותמיכה!!!!!!!

mishelli

New member
אני ממליצה לך על אתר הידברות

יש שם המון הרצאות על שמירת התא המשפחתי, החזרת האהבה ועוד. לפי מה שאני קוראת, אני מבינה שאת זאת שרוצה להתגרש. הרבה פעמים אחרי לידה של ילד ראשון יש התרחקות בין בני זוג וזה טבעי!!!. אל תתייאשו. תנסו טיפול זוגי. הרבה גורמים מנסים לפגוע במשפחות וזוגות, לחבל, להפריד ואז קל יותר לקחת את הילדים. אל תתנו לאף אחד להרוס לכם את הנישואין. לצערי, במקרה שלי הצליחו להפריד. אשמח להמשיך לייעץ לך במסרים.

אישך ראוי לגנאי שלא יתואר

אם צעירה וטריה שלום, מה שלמדתי בחיי (בכל התחומים) הוא שאם מישהו מאיים עלייך, קחי ממנו מרחק כמה שיותר מהר וכמה שיותר רחוק.המשוואה הזו נכונה תאאאאאאאמיד. אם האב (בעלך..) איים עלייך שיקח משמורת על תינוק בן חודש, קחי את הרגליים שלך ותברחי ממנו. אינני מתכוונת לבריחה ממש, צאי בצורה מסודרת, אבל צאי ומהר. גם אם יחזרו החיים למסלולם ביניכם, זה יהיה לזמן קצר. ככל שיימשך הזמן, יהיה לך קשה יותר לקבל משמורת על הילד. כיום, הסיכויים שלו למשמורת אפסיים, בגלל גיל הילד, לכן כדאי כבר עכשיו לפרק את החבילה. בכלל, הייתי אומרת שהאדם הזה איש חצוף ונאלח. את הרית את הילד, את סיכנת את נפשך בשבילו, את הוצאת אותו מקרבך בכאב, את מניקה אותו. הילד שהיה קשור אלייך בטבורו - עכשיו הוא יגדל אותו? חצוף ממש. לא הייתי ממשיכה לחיות עם אחד כזה, בטח לא לישון איתו. תבעטי בו וזהו. ותספיקי לקרוא לו "בעלי". את לא רכוש של אף אחד, בייחוד לא היום, יום האישה. הוא לכל היותר אישך ואת אישתו או אב ילדייך.

למעלה