משלמים או שילמתם בעבר עבור מין בתשלום?

Ron W

New member
מחקר שמנצל גברים הופך אותם לזונות שלך

נותר לך רק להוכיח שאת לא משלמת להם עבור המידע
למה שמישהו יספק מידע אינטימי בחינם? מה הבדל בין זה לניצול מיני ?
כמו כן הטעית בקשר להצעת חוק שמטבעה פונה לשני המינים
מיני קדם קימים "ג'יגולו" כמו אלו שמפרסמים כאן תמונות של האיבר
ויש נשים עשירות שמשלמות במיטב כספן למגוון שרותיהם - תוך ניצולם לצרכיהן.

rotem12310

New member
חלה אי הבנה

לא אמרתי שהצעת החוק מפלה ובוודאי שהצעת החוק אינה מתייחסת רק לנשים בזנות או רק ללקוחות זנות שהם גברים.
אבל יחד עם זאת, מגישי הצעת החוק והדיונים הנלווים להצעת החוק מתייחסים בעיקר לזנות הנפוצה (מבחינה סטטיסטית) בה נשים בזנות והלקוחות גברים.
בשל כך, בחרתי להתמקד במחקר שלי בגברים שהם לקוחות זנות. המחקר שלי אינו מתיימר לייצג את לקוחות הזנות ומבקש להציג תפיסות ביחס לזנות וביחס למדיניות בתחום.
שוב אני מדגישה הזנות היא תחום מורכב ויש נשים/גברים/טרנסג'נדרים וקטינים בזנות וגם לקוחות הזנות הם קבוצה הטרוגנית ומורכבת, אבל במחקר שלי בחרתי לבחון היבט ספציפי בזנות בשל מגבלות שונות כגון: זמן, ההקשר שבו נעשה המחקר ועוד.
אני חושבת שאין זה ראוי להחליט מהי עמדתי בתחום רק על סמך העובדה שפרסמתי את המחקר בפורום. יתרה מכך, אני חושבת שלפני שאתה שופט אדם ומחליט אם המחקר שלו מוטה או לא מוטה כדאי שקודם תדע לעומק על מה המחקר ומה הוא מבקש להשיג ותכיר את החוקר/ת לפני שאתה יוצא בהצהרות.
שיהיה חג שמח לכולם :)

ז בודד

New member
שאלת תם

האם המחקר המלומד, המתייחס להצעת החוק המהוללת,
מתייחס גם לבדיקות אמפיריות לגבי יחס לנשים בכלל ושעורי תקיפות מיניות בפרט כתלות בהחלה של חוקים דומים?
&nbsp
ובאופן יותר מפורט, עד כמה שידוע לי, שעורי האונס והתקיפות המיניות בכלל בשוודיה עלו באופן מובהק לאחר החלת חוק אחריות הלקוח, ואילו בספרד ובגרמניה, שמה הזנות הפכה לחוקית, שעורי התקיפה המינית ירדו.
&nbsp
או במילים אחרות:
בוזזז גדול מאד לכן, חבורה של פסאדו-פמיניסטיות שהחליטו שגופה של הזונה הוא לא שלה, אלא שלהן.

למעלה