משלחת נוער לארה"ב P:

Yassi K

New member
משלחת נוער לארה"ב P:

אוקיי רציתי להתייעץ איתכם.. אני עוד שבוע נוסע עם משלחת נוער לארה"ב למשך חודש. בסופי השבוע אני יתגורר אצל משפחה יהודית במיאמי.. אמרו לנו להביא מתנה קטנה (אפשר גדולה גם..חח) למשפחה המתנה צריכה לסמל את ארץ ישראל,יהדות וכאלה.. הציעו להביא: חמסות,מזוזות,דיסק עם שירים ישראלים.. מה דעתכם? מה אתם הייתם מביאים? תייעצו לי רעיונות מקוריים יתקבלו בברכה תודה רבה

lol lypop

New member
ammm

if they religious i would bring a "brachat abait" <the house blessing> or something..but please don't bring a cd with "musica misrahit" <i dunno how to sat in english..> amm you can bring the israely chocolate, as a side gift..

FIRE GODDESS

New member
לא לך כתתבתי, להוא למעלה סורי ש

שהטעתי אותך לא שירשרתי נכון...*מודעת*

אביושש

New member
סורי שאני לא קשורה...

אני בשוק מעצמי שהבנתי מה אמרת... חחח!! אני גרועה באנגלית. למרות שאני מאד משתדלת בחופש להשתפר אולי אם אני אהיה פה קצת ואני ידבר באנגלית אני אשתפר?? מה אתם אומרים??? ואני רוצה להבין יש פה ילדים מחו"ל??

faland

New member
תביא דיסק של הדג נחש

חומר מקומי... מתים עליו פה... או שאפשר כמו שאמרו לך חמסות וכאלה...

faland

New member
אה כן...

אתה יכול להביא את החולצות המגניבות האלה ב10 ש"ח בשוק... אתה יודע כאלה שמזכירות את ישראל כמו אחת ששמעתי עליה US DONT WORRY ISRAEL IS BEHIND YOU!!! או שאתה יכול לקנות טרבוקות או את חפציי הכסף המזויפים האלה... אנחנו קנינו איזה מיתקן מוכסף למזיגת יין ב90 ש"ח בעכו... ואפשר לקנות מוזיקה... כמו שאמרתי אוהבים פה במיוחד את האלה המפורסמים כמו הדג נחש משפחת טאקט ו שלמה ארצי... מה שאתה לא עושה אל תיקנה מוסיקה מיזרחית!!!! תהנה בטיול!!!

Yassi K

New member
חח תודה אנשים!! וברור שלא מזרחית

חשבתי על משהו ישראלי... שלמה ארצי וכאלה גם דג נחש-חומר מקומי זה אחלה רעיון! תודה כן אחלה רעיונות הבאתם .. תודה רבה אני הולך ביום ראשון להסתובב אם אני יראה דברים מגניבים וישראליים אני יקנה. בעיקרון אני חושב על חמסה \ברכת הבית + דיסק של הדג נחש תודה רבה לכםםם אתם לא יודעים כמה עזרתם לי אחלה פורום ואחלה אנשים :) תודה רבה

M a D f A i R y

New member
לדעתי תביאי להם שרשרת של מגן דוד

לכול אחד זה לא יקר וזה סמלי ויפה

Yassi K

New member
ואללה רעיון טוב!! ותשובתי לכם..

אממ יש עכשיו הרבה כאלה אם לא שמעתם על אחד כזה.. אולי כי לא מפיצים את זה לכולם אבל בעיקרון זה מעיריית ת"א אם אנשים באמת רוצים ומתעניינים אתם לא יודעים כמה חיפשתי והכל... בסוף מצאתי ותודה רבה על הרעיון של השרשרת מגן דוד.. אחלה דבר

למעלה