משלחת לרוסיה

DiaboliCm

New member
משלחת לרוסיה

אז מה אנשים מארגנים איזו קפיצה לרוסיה (הזולה) הקיץ?

FalxOri

New member
כן

ההרשמה בעיצומה. פרטים נוספים בקרוב. נ.ב מי שרוצה פוסטר מהמסע הקודם למזכרת (כמו שהיה במפגש איגוד), עשינו כמה נוספים. O

DiaboliCm

New member
מתי וכמה

מתי מתחילה ההרשמה, איפה נרשמים, מה העלויות המשוערכות... באופן כללי....את מי אני מזיין בשביל פרטים על המשלחת?

FalxOri

New member
ההרשמה התחילה

-אתה יכול להרשם פה -עלויות מוערכות= 500$~ טיסה+ויזה + 12$~ לצניחה + 15$~ מלון + אוכל. -צריך לעבור ועדת קבלה (אבל אם קיבלנו את דודי, סביר להניח שכולם יכולים) -את מי אתה מזיין (אם בכלל) לא קשור לפרטים על המשלחת. O

DiaboliCm

New member
כמה עובדות מעניינות

אם מטרת המשלחת היא לארגן כמויות של אנשים ע"מ להוריד עלויות... אז הנה המחירים לצנחן אחד במועדונים, סטופינו, סנט פטרבורד, וסמארה 8-10$ צניחה, 10$ שהית לילה ובנוגע לטיסה אני ביררתי על 450+ויזה מעניין איך בשמלחת כל המחירים האלה יקרים יותר... בכל אופן, יהיה נחמד לשוחח טלפונית עם מישהו יאיר

FalxOri

New member
אתה מוזמן לסוע לאיפה שאתה רוצה...

מטרת המשלחת היא לארגן את מי שרוצה לסוע ולסוע בכיף. המחיר שאמרתי לך זה בערך (אין לנו מחירים סופיים עדיין) לכרטיס +ויזה (כולל ויזה) ושאר המחירים תלויים בך. אתה יכול לישון באוהל ולא לאכול או לישון בסוויטה על שם חמו ולאכול קוויאר כל יום אבל חדר נורמלי כמו שלקחנו שנה שעברה היה בסביבות 25$ לחדר זוגי. המחירים של צניחות עלו בסוף שנה שעברה בכל המועדונים הגדולים לבערך 12$. אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול פה או להתקשר 0545259254 אבל עם גישה כזאת כנראה שכדאי באמת שתסע עם עצמך. O

oferbar

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

וזה שאספתם כסף לאוטובוס (שלא הגיע) ואח"כ חגגתם עם חמו ועם סווטלנה בסוויטה באכילת קוויאר עד אור הבוקר ומי יודע מה עוד
די, מושחתים

FalxOri

New member
לפחות אצלינו...

אין דמי רישום כמו בפסטיבל הסרטים
תאמת נראה לי שאני היחיד שלא ביקר בסוויטה של חמו
O

למעלה