משלחת לפולין

T a Z a

New member
משלחת לפולין

חברי הפולנים, כחלק מעבודת הגבר שלי, עליי להתייחס פרק שלם למסעות בני הנוער לפולין. מישהו יודע איפה ניתן למצוא חומר מקיף על תכלית המשלחת, מי מתקבל (תנאי קבלה), מה הרציונאל של המשלחות לפולין, מה מקור המסע וכד'? כלומר, כמה שיותר פרטים לוגיסטים על המסע לפולין... המון המון תודה!

shmuel16

New member
אנשי עדות

לגבי הרציונאל........ כדאי לך להחליף כמה מילים עם אבא שלי. הוא אחד מאנשי העדות שהוביל מטעם משרד החינוך משלחות נוער מישראל לפולין כולל ביקורים מתועדים במחנות ההשמדה.

שרה16

New member
בוקר קריר עם מגמה לקר מאוד../images/Emo186.gif

באינטרנט דרך GOOGLE .מידע רב שניתן לאתר. יש אתר הנקרא "המסע לפולין 2004",והוא נותן חומר רקע ומידע רב בנושא השואה והיסטוריה של האתרים השונים. אפשר למצוא יומני מסע של קבוצות עם סיפורים אישיים. בהצלחה!

יש פורום מיוחד למדריכים של פולין

שם ניתן לפנות יש מחלקה מיוחדת לנושא במשרד החינוך יש 6 חברות שמבצעות אפשר לפנות אליהם (הילל טורב ואקדמי זה שתיים שאני מכיר והכי טוב לפנות לבתי הספר לדבר כם הרכזות של המסעות לפולין להם יש הכי הרבה חומר אני ממליץ על בית הספר למדעים ואומניות בחדרה שעושה זאת הרבה שנים בהצלחה של יותר מ- 100 תלמידים (ממצוע של כ- 180 ילד בשנים האחרונות בכל משלחת וחוץ מזה הייתי פעמיים ואשמח לענות על שאלות שישלחו במסר אלי

למעלה