משלחת לפולין 2005

Prince Yoni

New member
משלחת לפולין 2005

זהו, היום נפתחה לה רשמית ההרשמה לקראת המשלחת לפולין במאי 2005, היה לנו (שכבת י"א) הרצאה בקולנוע על הנושא, מה כלול, כמה עולה, כמה יוצאים וכו'. אני נרשמתי מה איתך
העלות היא 5000 ש"ח, 8 ימים של מסע. כמובן שיש מלגות והכל... אייל - אחלה הרצאה דפקת

יוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה תודה תודה
השתדלתי כמיטב יכולתי
והכל היה מהראש, בלי הכנה. לא הייתי אמור לעלות היום, החלפתי ידידה שהייתה חייבת ללכת הבייתה...

הלוואי והיה לי 5000 ש"ח מיותרים :(

למי שיש: כדאי לכם לטוס
שמעתי שזו אחת החוויות שתעברו רק בתיכון ולא בשום מקום אחר! לעבור את זה עם החבר'ה זה באמת הכי טוב! איך אני יודעת? כי ראיתי את התמונות שלהם ושמעתי את כל החוויות. אה וגם קראתי כמה יומני מסע (בין
)

הלוואי וגיל יתבגר יום אחד...

הכותרת כאמור היא בלי קשר, אבל לא באמת משלמים 5000 שקל. נותנים לך מלגות, ועוזרים, ואחרי המסע עוד מחזירים לך כסף ממשרד החינוך, ככה שבתכלס את משלמת סכום שלא מתקרב ל5000 שקל. כאמור, זה תלוי במצב הכלכלי שלך. אם שני ההורים שלך עובדים ובעלי הכנסה ממוצעת - גבוהה, אל תצפי למלגות היסטריות, אבל את תקבלי מלגה בהתאם למצבך, כפי שיצטרך להיות מוכח על ידי תלושי מזכורת, דוח"ות ביטוח לאימוי וכו'.

אייל .... האף!!!!!!!!!!!

כמו שכולכם שמתם לב אייל מנסה להפגין את קישוריו בידע השפה העיברית (כיוון שבמשך כל כיתה י' הוא היה תקוע למורה ללשוןבתחת...) בכל אופן כל פני שלו בפורום חייבת להיות מלווה במילים שאף אחד בחיים לא שמע עליהם ובביטויים שרק אללה יודע מאיפה הוא הביא אותם ... אז אני פונה אלייך מר אסור הנכבד בשם כל הפורום... אנחנו כבר הבנו שאתה אייל חכם גאון יודע everything אבל אייל ... תוריד את האף

גל.... הטיפשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גל, במקום להתאחד אחד עם השני, כנגד היום המזעזע שהיה לנו, ולשתף את כלל השוחרים בהשלמות שהיו לנו במקצוע המזעזע "מציצות", אתה מחליט לרדת עליי ועל משלב הלשון הגבוה שלי. אנא, אני מציע לך בזאת מנחת שלום, ואני סולח לך, כי אני יודע שאתה מוגבל עקב חוסר בגרות טבעיות שנוצר בעת לידתך בעדה התימנית. אנא
השלם איתי

גיל ...תמות!!!!!!!!!!!!!!

אכן יש משהו בדבריך ... אני מתנצל... אני לא יודע מה חשבתי לעצמי .. אני מנייח שזה בגלל היום הקשה שעבר עליי היום... אכן המורה למציצות... שיקבל סארס.... אני סולח לך אייל ...

אוווווו גללללללללל

דה
אם לא היית מקבל את הצעת השלום שלי לא היה נעים פה
ואל תשכח, אני יודע איפה אתה גר
מואה-הה-אה-אההה-הה... בכל מקרה, עכשיו אנחנו יכולים להתאחד כנגד ההשלמות, וכנגד גיל

האסון...

טוב אז לכל אלה שמעוניינים לדעת ... היום כמו כל יום רביעי ... היינו אמורים לסיים ללמוד בשעה 11... אך לא .. חזיז ורעם ... המורה המעוות למדידיות.. החליט שהו עושה לנו 3 שעות השלמה .. ואני חייב לציין שאלו ה 3 שעות הכי מעוותות שהיו לי במקום הזה..

חחחחחחח

חחחחחחחחחחח חזיז ורעם!!! חחחחחחחח זה היה טוב קטעים איתך גל... ועכשיו לנושא יותר רציני... עוד פעם אחת אני אשמע אותך או את אייל מציינים את שמי מבלי רשותי! לשניכם יכאב!!!! לי יכאב יותר אבל האם זה באמת שווה את זה שגם לכם יכאב???? אני אהרוג את שניכם! ואייל עשה לי הרבה ציורים כדי לבחור איזה מהם להשתמש כדי להרוג אתכם!!! (אייל אני מקווה שאתה זוכר מה השתיים האהובים עלי...) בקיצור... למה להעליב? אני אחרי זה בוכה בלילה במיטה בגללכם! אין לכם לב! לא עשיתי לכם כלום...
חשבתי שאנחנו חברים... אני תמיד אוהב אתכם... מקווה שגם אתם אותי

5000 ש"ח מתנה...

כל מה שאת צריכה לעשות כדי שיהיה לך 5000 ש"ח ביד זה ... להביא תלושים שמצבך הכלכלי קשה... והצבא בשיתוף משרד החינוך כבר עושה את שלו .... אני יצאתי בכיתה י"א ושילמתי קרוב ל 1000 ש""ח...

כן אבל כרגע גם סכום כזה...

נדרש לדברים יותר חשובים מטיסה לחו"ל (ציטוט של ההורים) אז אני מכבדת את החלטתם ולא מוציאה הגה... למרות שלפעמים יש לי הערות שצצות משום מקום, כמו: "את רואה אבא, אם היה לי עכשיו אוטו ורישיון אז לא היית צריך לקום בשבלי ולקחת אותי הביתה"
אבל הם ישר מעמידים אותי במקום (כאילו שהכינו את עצמם כמה שעות לפני)

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

תגידי להם שזה גם חשוב.... מסע לפולין, כדברי הרבה אנשים, זה דבר שכל יהודי ובכלל בנאדם בעולם חייב לעבור ולהיות בו.

baliti

New member
שלום לכולם

דבר ראשון- אייל תודה על העזרה, היה מעניין מאוד (ומקצועי) לגבי ההרשמה- כל מי שמעוניין לצאת ועדיין לא נרשם מתבקש להרשם בימים הקרובים אצל מ. שכבת יא'. ההרשמה מיועדת לשוחרי שכבות יא' ויב', שמשום מה שלא הגיעו לשיחת ההסברה... עם ההרשמה אתם מתבקשים להעביר 500 ש"ח כ"דמי רצינות"- סכום זה יורד מהסכום הכולל, ובמידה ותחליטו לבטל הסכום יוחזר. כמו שהתרשמתם המסע מאוד מיוחד חשוב ורציני, מנסיון אני יכול להעיד שהוא בהחלט משנה את השקפת העולם ומכניס את החיים לפרופורציות אחרות. אז אני מחכה לראות את שמותיכם ברשימה! שבת שלום

למעלה