משלחות לפולין

demoloc

New member
משלחות לפולין

הייתי כבר במשלחת אחת מטעם הבית ספר לפולין , והייתי מעוניין צאת לעוד אחת , הייתי מעוניין לדעת איזה עוד משלחות באזור ראשל"צ-חולון יוצאות לפולין שלא מטעם הבית ספר? (כמו ששמעתי שחודש הבא יוצאת מטעם שדות התעופה , אבל נסגרה ההרשמה.) בתודה , דימולוק... (אני גם אשמח מידע על כל משלחת שתמצאו ,אבל עם העדפה לפולין)

אנחנו בשביתה ../images/Emo1.gif

או שלא.. בכל אופן, לי לא ממש יש מושג לגבי משלחות שהן לא מביה"ס או מהצבא, לכן אני לא ממש יכול לתת לך מענה לשאלתך. אגב, ראיתם את הסמיילים החדשים והמגניבים של תפוז??

המממ....

תעלב אם אני אגיד לך שלא..?

trigotrigo

New member
אני אתן לך רמז...

הייתי באותו החדר שלך, ביחד עם עוד מוסיקאי ומדען..

Pukipsey007

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
אני לא מתמצאת במשלחות לפולין.. חפש ארגונים כמו "שותפות 2000" אולי

demoloc

New member
תודה רבה!

הייתי שמח להעלות לכם תמונות כי יש לי כמה מאוד מאוד טובות , אלב הן שוקלות הרבה ...אז...יש רעיונות? ועוד משהו , השותפות 2000 הזו , היא לא קשורה למצב כלכלי נכון? כי אני מצב כלכלי יחסית די טוב אז זה לא יצמצם את הסיכויים שלי נכון? (אולי הם מעדיפים לעזור לחסרי האמצעים)

Pukipsey007

New member
נראה לי שזה לא קשור למצב כלכלי

אני יודעת שיש שותפות 2000 כרמיאל-משגב-בולטימור פיטסבורג, או משהו כזה.. זאת אומרת, יש ערים פה בארץ שיש להן "עיר אחות" בארה"ב. זה כרוך גם בהשתתפות עצמית, אבל זה משהו סמלי כזה..
תמונות אפשר לשים בגלריה של הפורום, לא

רוני, בולטימור עזבו אותנו

עכשיו אנחנו רק כרמיאל משגב פיטסבורג. יום נעים, עומרי

demoloc

New member
תודה! אני אשאל

(והעיר התאומה של ראשון זה "נים" בצרפת
(אל תגידו שהוא לא ניראה טיפה צרפתי?למרות שיותר כמו סטאלין... ) ואני אעלה 2-3 מהאהובים עליי לתמונות(אם אני אצליח)

למעלה