משלושה יוצא אחד

TEENAGER1

New member
משלושה יוצא אחד

לא יודעת אם יצא לכם להיתקל בהתלבטות כזו, לי יצא השבוע, ועניין אותי לדעת מה אתם חושבים. בהנחה שמישהו שאתם מכירים מתעניין במוזיקה של אביתר, ומחליט לקנות אלבום אחד מתוך השלושה, ולפיו להחליט אם לקנות גם את השאר ולהתחיל.. "להיכנס לקטע"
איזה אלבום הייתם אומרים לו לקנות? ולמה דווקא אותו? שבוע טוב והרבה גשם

ח ל ו ן

New member
את הראשון

כי הוא באמת הראשון, וככה אני הכרתי את אביתר ואני ממש שמח מזה. וגם כי שיר טיול קשה מדי בתור אלבום ראשון, ועומד על נייר.. ממ... לא יודע.

Saffron

New member
../images/Emo45.gif

את "עומד על נייר" אני בעצמי עוד לא קניתי, לכן אני לא יודעת איך הוא בתור אלבום להתחלה. אם הבחירה היא בין הראשון לבין "שיר טיול", אני חושבת שהראשון עדיף. על "שיר טיול" אמליץ בהתלהבות לאחר שהאדם יכיר כמה משיריו של אביתר ויאהב אותם.

itoosh2

New member
את הראשון...

אני הכרתי אותו מעומד על נייר... ולשיר טיול עוד לא התחברתי... אבל הראשון בלי שום ספק הוא המדהים והכובש מכולם...

דווקא "עומד על נייר"...

זה נכון שהוא פחות ייחודי מהראשון, הוא הרבה יותר "קונבנציונלי" אבל אני חושבת שכדי להכיר את אביתר ואת הסגנון המוסיקלי שלו כיום עדיף להמליץ על "עומד על נייר" ישר.. זה גם יפחית את קריאות ה"תאטרון רוסי" בקהל
ואני חושבת שאין סיבה להמשיך להתרפק על "אביתר בנאי", עם השינוי באורח החיים שלו הוא שינה גם את פוזת "הילד הרע" שהייתה לו (והייתה לו..) וכיום הוא הרבה יותר מאופק, אני חושבת שזה נכון להתחיל ישר עם מה שהוא היום.. כי האלבום הנוכחי גאוני לא פחות, הוא פשוט שונה.. וכדי שמישהו לא יקנה את הראשון, ילך להופעה ויכנס לשוק' חייו, הייתי מונעת את זה ע"י המלצה על "עומד על נייר".. יש לי תחושה שאמרתי כאן את אותו משפט 800 פעם
אבל סלחו לי, העייפות מדברת..
בואו להגיד לי מזל טוב, מגעילים שכמותכם..
סנובים.

TEENAGER1

New member
נראה פה מישהו שיענה "שיר טיול" ../images/Emo6.gif

אז כן, ההתלבטות הרצינית הייתה בין הראשון לבין "עומד על נייר". לבסוף התשובה שלי הייתה "עומד על נייר", קשה לי בעצמי להסביר בדיוק למה, והאמת שזה גם היה די עניין של הרגשה כלפי הבנאדם המסוים ששאל אותי. אבל אני חושבת שלהרבה אנשים יותר קל לשמוע את "עומד על נייר", אביתר פחות פגיע, פחות כואב וכאוב שם (יחסית לעצמו). וכמו שעדי אמרה, לדעתי עדיף קודם כל להכיר את האביתר של היום, ואז ללכת אחורה ולהכיר גם את מה שהוא היה בעבר. זו דעתי

למעלה