משלוח DVD גדול ב-UFO

ufomusic

New member
משלוח DVD גדול ב-UFO

משלוח גדול ומעניין של DVD נחת היום בחנות, לצערי כרגע אין בידי את המחירים,אבל מי שמעוניין יכול ליצור איתי קשר דרך הפורום או האימייל, ואני אחזור אליו במהרה. מתן. הכותרים שהגיעו: Cure, The: Trilogy (2002) Dream Theater: Images And Words - Live In Tokyo/5 Years In A LIVEtime Dream Theater: Live At Budokan Frank Zappa: Baby Snakes (1979) G3 Live In Denver (2003) G3: Live In Concert - Joe Satriani, Eric Johnson, Steve Vai GONG / HIGH ABOVE SUBTERRANIA Iron Maiden: Part 1 - The Early Days (2004) Iron Maiden: Rock In Rio (2001) Iron Maiden: Visions Of The Beast Jethro Tull: A New Day Yesterday - The 25th Anniversary Collection (2004) Jethro Tull: Living With The Past King Crimson: Neil And Jack And Me (2004) King Crimson: Neil And Jack And Me (2004) Led Zeppelin - The Song Remains The Same Led Zeppelin (2 DVD Box Set) (2003) Manowar: Hell On Earth III Marilyn Manson: Guns, God and Government World Tour Megadeth: Rude Awakening Metallica: With The San Francisco Symphony: S & M Neal Morse: Testimony Live (2003) Nightwish: End Of Innocence (1987) Opeth: Lamentations - Live At Shepherd's Bush Empire (2004) Peter Gabriel: Play Queen+ At The Freddie Mercury Tribute Concert Queen: Greatest Video Hits 1 (2002) Queen: Greatest Video Hits 2 (2003) Queen: Live At Wembley Stadium Queen: On Fire Live At The Bowl Queen: We Will Rock You - Special Edition (DTS) (1982) Rammstein: Lichtspielhaus Rammstein: Live Aus Berlin Rolling Stones: Rock And Roll Circus (DIG) (2004) Rush Chronicles: The DVD Collection Rush In Rio (2-pack) (WS AC3 Dol DTS Mul) (2003) Slipknot: Disasterpieces (2002) Steve Vai: Live At The Astoria London Tenacious D: The Complete Masterworks (2003) Transatlantic: Live in Europe Yngwie Malmsteen: Live

ufomusic

New member
dvd מחיר

מבחינת מחירים, תצטרך לבדוק לפי מה שאתה מחפש. אין לי את כל המחירים. הDVD שביקשת עולה 160 שקלים. בכל מקרה אם אתה מעוניין להזמין או לבדוק מחירים נוספים, אתה מוזמן להתקשר לחנות: 02-6234560 או לשלוח לי הודעה אישית ואני אחזור אליך במהרה. מתן.

giloni

New member
המלצה מתוך הרשימה

הדי.וי.די של Gong הוא אחד המרשימים ביותר שראיתי. מי שמכיר את ההופעה המזעזעת בסידרה Classic rock ואוהב את דיויד אלאן וחבורת חולי הירח שלו, חייב לעצמו ולמשפחתו, לחבריו ולשכניו את הדי.וי.די הזה: שעה וחצי של הנאה צרופה ויכולות נגינה יוצאות דופן של כל חבורת הנגנים המוכשרים שהוא הצליח לאסוף על הבמה. למרות שעורה מקומת של ג'ילי מעורר מחשבות נוגות על ימים שחלפו, ובניגוד גמור, הרהורי קנאה על האתלטיות של אלאן בגילו במתקדם - השואו הוא פנטאסטי. ההופעה הוקלטה באולם קטן ואינטימי, הקהל מחופש לדמויות הגרוטסקיות שמככבות בטרילוגיה של הלהקה מראשית שנות השבעים, כולם מחזיקים בירות ומתודלקים למדי והצופפה בדי.וי.די מרגיש שהוא ממש חלק מההצגה. אין לי כל קשר למי שהציע את מרכולתו כאן, ויש לי חלק ניכר מהפריטים שהוא הציג ואני - כמי שלא ידוע כחובב מושבע של גונג - מצהיר שמכל מה שיש לי - זה המיוחד ביותר. יקי

מוסף ספרים של הארץ על "רוק מתקדם"

שגיא אלבז פירסם היום ביקורת אוהדת על הספר "רוק מתקדם" במוסף הספרים של עיתון הארץ. יש לו כמה הערות רלוונטיות, אבל בגדול הוא משבח ומאוד סימפטי. שימו לב לכותרת הפסאודו-אמנותית. קריאה נעימה

yonia3334

New member
היי,אורי...

קראתי את הביקורת שלך על DVD של רוג'ר ווטרס, והיום הזמנתי אותו ( 68 ש"ח בלבד ) אני מקווה שלא הולכת אותי שולל :))))

מחיר מעולה

ממליץ לצפות בהופעה הזו לפחות שלוש פעמים. בפעם הראשונה זה יכול להישמע מוזר למי שהקלאסיקות התקבעו במוחו. צריך לרענן את התאים האפורים באמצעות צפיות חוזרות, אז האסימון נופל ואתה באמת קולט את המופע כפי שהוא. כמו כן, אני ממליץ (מאוד!) לצפות במופע עם הכתוביות (Subtitles), וכמובן להצטייד במערכת סאונד טובה עם מרחק גדול בין הרמקולים. ספר לי איך היה...

RamiSun

New member
מממ....כבר יש לי

אז המחיר הזול לא יעזור לי, בהחלט DVD מדהים.

Rudess

New member
שווארמה שבדית ופרוגרסיבית

להקת PAIN OF SALVATION יוצאת בחודש הבא לחלקו הראשון של הטור האירופאי שלה (החלק השני יתקיים ביוני-יולי), ובין היתר תבוא ל-2 הופעות בטורקיה (איסטנבול ואנקרה). תיתכן משלחת מאורגנת של ה-YTSEJAMMERS.

lzsth1

New member
גיטריסט בן 21 מרמת גן מחפש הרכב רוק

אהלן אנשים... אם אתם מאזור המרכז ומחפשים גיטריסט להרכב או שאתם מתופפים או מנגנים על איזה כלי שלא יהיה ואתם בשאיפה להקים הרכב רוק, אז צרו קשר... נייד: 0524219315 אייסיקיו: 117502040 אופיר

למעלה