משלוח רב נמענים

hanashim

New member
משלוח רב נמענים

שלום אני לא בטוחה שהשאלה מתאימה לפורום הנוכחי אבל אשמח לתשובה כלשהיא אני רוצה לשלוח מכתב לקבוצת דיוור גדולה מאוד אולם תיבת האאוטלוק לא מאפשרת לי לשלוח יותר מ20 כתובות אימל (בערך) בדיוור אחד ותיבת הhotmail שולחת לי הודעה מפורשת שהיא מתוכנתת כך שלא יהיה אפשר לשלוח יותר מכמות כתובות דואר במשלוח אחד יש לכם בבקשה הצעה איך אפשר כן לשלוח בלחיצה אחת דיוור לכמות עצומה של אנשים מדובר על כמות של כ- 500 כתובות דואר לערך תודה על עזרתכם

agnitix

New member
כמה אפשרויות

האחת, אם יש לך את היכולת הטכנולוגית לכך, להתקין תוכנה חינמית לניהול רשימות תפוצה בשם MajorDomo . השנייה להעזר בתוכנות מדף בתשלום כמו : http://www.massmailsoftware.com/bulkmail/ שעולה כ 80 דולר. אם תרצי, אוכל להציע לך את שירותי בבניית פלטפורמה לשליחת newsletter למנויי האתר, באופן שמאפשר לך לדעת ולעקוב מי פתח/קרא את הדואר - אם את מעוניינת, אנא שילחי את פרטייך במסר. בהצלחה.

יש להביא בחשבון שיקולים נוספים

ספקי אינטרנט רבים בישראל אינם מרשים לבצע פעולה מעין זו, מעינא דספמיא. במילים אחרות, עלייך לברר מול ספק האינטרנט שלך, אם אין מניעה לבצע זאת.

מגבלות אאוטלוק

אאוטלוק מאפשר לשלוח גם למאות נמענים במכה אחת. כשאני הייתי מדוור, הייתי שולח במנות של כ-500 נמענים בכל פעם. לא ברור מה היתה הבעיה שבה נתקלת. אגב, עלייך להקפיד לכתב את כולם ב-BCC, על מנת שהרשימה לא תיחשף.

למעלה