משלוח קבצי ענק

EdotK

New member
אז אתה רק מוכיח את הנקודה שלי

בקובץ טקסט יוניקוד טיפוסי, משמשים בלא יותר מ60 סימנים בפועל, מתוך 64K אפשריים. קידוד הופמן פשוט (ואללה תראה - גם אני למדתי באוניברסיטה!) יכול לדחוס קובץ כזה ב90%. מגוחך על מה אני צריך להתוכח...

טוב טוב טוב

ניצחת. מכיוון שאין לי שום מידע סטטיסטי על הרכב קבצי הUNICODE בעולם אני אצטרך לקחת את ההנחה שלך לגבי ההרכב שלהם. אני ד"א דווקא נתקלתי בקבצי UNICODE אדירי מימדים שהכילו מידע טקסטואלי גולמי בשפות רבות אבל ניחא. בכל מקרה - לא כל כך הבנתי למה אתה לוקח דברים כל כך אישי...החיים קצרים אחי, תשתחרר... :)

IdleThought

New member
זלנקה פוגש את מק'י בעולם האמיתי ../images/Emo13.gif

סטארגייט אטלנטיס שולתתת !!!

yonigold

New member
אויש

כשמישהו רוצה לשלוח קובץ, זה ככל הנראה קובץ עם מידע מסויים שנוצר ביישום מסויים. אם הסיביות היו נראות כמו בדוגמא שלך, הגיוני שמי שיצר את היישום (למשל WORD או PDF) ידע איך להקטין את הגודל של הקבצים שלו מראש. מדובר על קבצים של 2 גי'גה שכבר עברו אופטימיזציה של התוכנה ששמרה אותם.

ודרך אגב

רצפים כמו שהרף שהראתי מאד נפוצים בקבצי מדיה למשל בהם יש מידע בעל אופי סדרתי. במקרה שהמידע צריך להשמר loseless יהיה קל מאד למצוא רצפים כאלה בקובץ המקורי.

Admini

New member
שרת HTTP בצד אחד

תוכנה כלשהי מתאימה שיודעת לעשות את העבודה בצד השני. אחר כך תוכל לכתוב מעטפת ב-NET. או סקריפט.

IdleThought

New member
כיסו כבר את האפשרויות

וכיסחו אחד את השני
לעניות דעתי -במקרה שיש לך יותר מאשר לקוח אחד שצריך לקבל את הקובץ אז כדאי לך להשתמש ב TORRENT כי אז הלקוחות השונים מחלקים את העומס של ההעברה בניהם ופרק הזמן שיידרש להעביר את הקובץ ייקטן מנסיון בהעברות בין MF לבין PC אני יכול להגיד ש FTP זה פתרון מעולה, כל עוד הבחורים יושבים באותה רשת כשיש להם חיבור של 1GB ו/או שיש לך יכולת להריץ תהליכי עדכון בלילה כשיש מעט משתמשים, אחרת רצוי להשתמש בפתרונות רמוטינג שונים שיעבירו את המידע בצורה דיפרנציאלית (קורבה, XML, רמוטינג בינארי) כי בסופו של דבר לאחר העברה של כמות אדירה של מידע עדיין המחשב המקבל צריך לאמת את הקובץ המתקבל, להמיר אותו לפורמט רצוי ,לנתח אותו מבנית ,לקלוט אותו לתוך מאגרי המידע שלו ורוב הסיכויים שלאחר מכן הוא צריך להריץ אי אלו שאילתות/סקריפטים לבדיקת תקינות המידע ושילובו בצורה נכונה - ו כ ל אחד מהשלבים האלה עלול להקפיץ הודעת שגיאה , ותיקון פרמטרים שכאלה ברמה של פקטים על 100K הם עדיפים על פעולה על קובץ של GIGA כמו כן , אם מדובר בשרתים שונים בעולם ייתכן מאוד שתהליך העדכון יפול עליהם בדיוק בזמן שהם הכי עמוסים ואז אתה מסכן את השירות שהם נותנים עלי לציין שיש את Z7 שהוא פרוטוקול דחיסה קוד פתוח מאוד מתקדם ( עוקף אפילו את RAR ) שאתה יכול לשלב במערכות שלך ולא לשכוח בקרת שגיאות בכל הרמות לכל אורך התהליך ! בהצלחה !

רעיון אחר

הייתי מנסה להתמקד בבדיקות לגבי מהם הגדלים האידאליים של חלקי המידע שתצטרך לבנות כך שהמידע יחולק בין packetים של התקשורת עם פרגמנטציה קטנה ככל שניתן.

למעלה