משלוח ציורים

shar71

New member
משלוח ציורים

הי לכולם, אני בתהליכי פתיחת חנות בפעם הראשונה ואני מעוניינת למכור ציורים על קנבס ותכשיטים. ויש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן מענה. 1. מישהו יכול לתת קצת מידע לגבי עלות משלוח של ציורי קנבס גדולים ( 80 * 100 למשל) ועלות משלוח של דברים קטנים כמו תכשיטים. 2. אשמח אם תגידו לי באיזו צורה הכי כדאי לשלוח את הדברים ה אלה. 3. האם זה יותר מדי להציג בחנות גם תכשיטים וגם ציורים? עדיף רק אחד מהם/ לפתוח חנות נוספת? תודה רבה לכולם ומקווה בעתיד הקרוב מאוד גם לצרף לחתימה את כתובת החנות.. : )

RolyzCreations

New member
עלות משלוח

אין לי מושג לגבי ציורים. משלוח רשום של חבילה עד 100 גרם עולה בסביבות 11 שח. לגבי חנות עם סוגים שונים של מוצרים יש דעות לכאן ולכאן. לדעתי תתחילי מסוג אחד ותראי איך הולך. אבל זו רק דעתי.

היי, לגבי ציורים

לא שלחתי עוד ציורים בגודל כזה, אבל זה קצת סיפור. עד כה שלחתי רק מידות קטנות (20*20 ו20*30) ועטפתי בקרטון משני הצדדים ואחר כך במעטפה מרופדת. העניין הוא שמעטפות מרופדות גדולות (בגודל שאת מציינת) אין לי מושג איפה לקנות. אני גם מחפשת לקנות מעטפות מרופדות גדולות במחיר סביר. אם מישהי יודעת, אשמח לשמוע כי בדואר לא מוכרים כאלה. באופיס דיפו מפקיעים מחירים ואיפה שקניתי עד עכשיו כבר לא מספקים. חשוב חשוב להקפיד על אריזה טובה בגלל העדינות של הקנווס ואת בטח מתארת לעצמך כמה טלטולים המעטפות הללו עוברות :) המחירים לא כל כך יקרים כי זה לפי משקל וקנבס הוא קל. הכי יקר זה 29 ש"ח לא כולל אריזה. המון בהצלחה!

zMissLiz

New member
תגובה

שלום! גם אני מוכרת ציורים על קנווס 1.משלוח בדואר רשום יעלה לך בערך כ70 ש"ח תלוי במשקל של הקנווס אבל אני משארת שזה יעלה לך בערך 70 ש"ח כפי שאני מדמיינת את הקנווס, עלה לי 40 ש"ח של קנווס בגודל של 60 * 50 2. את הקנווס את יכולה לשים בין שתי שכבות של קרטון או קלקר או כל דבר שיהיה קשה כדי לשמור מפני דברים חדים שיכולים לפגוע ולהכניס בתוך מעטפה גדולה מקווה שעזרתי

shar71

New member
עזרת מאוד תודה רבה. שאלה נוספת

מאיפה את קונה מעטפות כל כך גדולות? ואשמח לדעת כמה הן עולות?

zMissLiz

New member
מעטפות גדולות

אני מכינה מעטפות גדולות לבד תוצרת בית

anatbarshalom

New member
אני מוכרת ציורים ותכשיטים

אתמול שלחתי ציור בגודל 50/70 ועלה לי 135 ש"ח ושלשום שלחתי 40/40 ס"מ ב-38 ש"ח. זה תלוי במשקל. עד 2 קילו זה נקרא צרור קטן והמחירים הם בעשרות שקלים- אני משלמת בין 17 ש"ח ל-50. מעבר לשני קילו זה כבר משלוח ב-ems, משלוח מהיר (שבאופן מפתיע זול יותר ממשלוח של חבילה רגילה בדור אויר). חוץ מזה יש הגבלת גודל ונדמה לי שההגבלה היא עד 90 ס"מ אורך, כך שאולי זה ממש בעייתי בגודל שאת מדברת עליו, תבררי באתר של הדואר. אני לא יודעת עם איזה קנווס את עובדת, אבל יש כל מיני עוביים של מסגרות עץ ומזה נובע הפער במשקלים. בעניין האריזה- אני משתמשת בקרטונים שאני אוספת מהסופר, חותכת אותם עם סכין חיתוך לגודל המתאים ומייצרת את הקופסאות שלי למידה המדוייקת, זה מחזיק טוב את הציור, שומר על איכות הסביבה ולא עולה לי כמעט כלום (רק הסלוטייפ). אני אפילו לא שמה פצפצים לפני הקרטון ועד כה (טפו טפו טפו) לא היו לי שום בעיות עם זה. בעניין תכשיטים וציורים- אם יש ביניהם איזשהוא קשר אנרגטי או ויזואלי, זה בעיני משלים אחד את השני. את מוזמנת להכנס לחנות שלי ולהתרשם מהשילוב בעצמך. בכל מקרה, שווה לנסות לשים הכל, אם לא ילך או ייראה לך לא שייך, תמיד תוכלי להסתיר את המוצרים שלא נראים לך ולעשות אותם inactive . אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לפנות אלי בקונבו כי אני לא מספיקה להגיע כל יום לפה, לפורום. שיהיה בהצלחה

Artut

New member
משלוח ציורים

היי, אני שולחת ציורים גדולים יחסית על קנבס. אני עוטפת בנייר פצפצים כדי שהציור לא יקבל מכה או ירטב אח"כ בקרטון עבה ואח"כ בנייר קרטון כדי שיראה אסטטי. זה עבודה לא קלה, אני מודה :) לגבי העלות, אם החבילה שוקלת פחות מ-2 קילו, אפשר לשלוח דרך דואר רגיל זה תלוי בגודל, מתחיל ב-20 שח ונגמר ב-129שח אם זה עובר את ה-2 קילו (מה שקורה בד"כ) עלות המשלוח שלי מגיע גם ל-200 שח ונעשית דרך EMS היתרון שזה מגיע תוך מספר ימים. בהצלחה :) ואם תגלי דרכים יותר פשוטות וזולות, אשמח אם תשתפי פה .

למעלה