משלוח מתעכב

john woo

New member
משלוח מתעכב

היי, ב-27 בנובמבר הזמנתי מ-MAYDAY שרוולים לקלפים. עפ"י האתר שלהם הם אמורים להגיע תוך 7 -10 ימים. ב-13 בדצמבר יצרתי עמם קשר והסברתי שעדיין לא קיבלתי את המשלוח שלי. קיבלתי מהם תגובה יומיים אחרי שהמשלוח עבר את המכס בלוס אנג'לס ב-14/12. נכון לעכשיו המשלוח עדיין לא הגיע. אני יודע שזאת תקופת חגים עמוסה בארה"ב. עדיין, נראה לי קצת מוגזם (עבר חודש למשלוח של מעטפה גדולה). מניסיון שלכם, כמה זמן כדאי להמתין עד שאני יוצר עמם קשר שוב?

regex

New member
מיידיי מיידיי

הי מיידיי הם סיפור בעייתי, מצד אחד הם מבלבלים משלוחים, שולחים חצאי משלוחים, לא עונים וכו, ומצד שני ברגע שאתה מצליח לקבל את תשומת ליבם הם מתקנים הכל. אין לך את מספר המעקב? בד"כ הם שולחים במשלוח רשום שמגיע תוך כשבוע. צריך להגיד שמאז הם החליפו לגמרי את האתר ולכן סביר שיש להם איזה בלבול. אבל כמו שאמרתי למעלה, הם מצליחים להתבלבל בצורה טבעית. שלח אימייל חדש לשרה, אם אין לך פיתרון תוך שבוע תשלח אימייל לסט. גדי

john woo

New member
עדכון בנושא המשלוח

ביום ראשון, בתאריך 1/1/2012 הגיעה מעטפה גדולה ממיידיי. כולי שמח וטוב לב על הגעת המעטפה ועל התאריך (כיף לפתוח שנה עם דברים שקשורים למשחקי לוח). בנוסף, המשקל של החבילה נראה לי נכון. ולכן, כשפתחתי את המעטפה הצליחו להפציע אותי בגדול. קיבלתי מספר מצומצם של סלילים ועוד מעטפה. כשפתחתי את המעטפה גיליתי פותחן בקבוקי בירה מגנטי. שמתי אותו על המקרר ואני מזמין את כולם לערב משחקים כששישיות הבירה עליכם :) מייד צילמתי את כל תכולת המעטפה באייפון, ושלחתי לשרה משירות הלקוחות של החברה את התמונות וביקשתי שתחזור אליי בהקדם. יש לך מושג מה המייל של סת'?

john woo

New member
תיקון שגיאות

אייפון ארור להפציע=להפתיע סלילים=סליבים

regex

New member
תשובות

המייל של SETH הוא: [email protected] האם המשלוח לגמרי שגוי או שהוא חלקי? אם הוא סתם שגוי אולי זו ברכה כי כל מה ששלחו בטעות לא תחזיר ותקבל את הנכונים בסופו של דבר.

john woo

New member
קיבלתי 5/29 חבילות סליבים

ובנוסף קיבלתי את הפותחן המגנטי

למעלה