משלוח מנות

The Guardian17

New member
משלוח מנות ../images/Emo154.gif

ולמרות שעבר כבר פורים, עלינו להכיר במצוות המשלוח מנות (הרי כולנו כאן דוסים טובים ששומרים שבת, כן ?). "עֹשִׂים אֵת יוֹם אַרְבָּעָה עָשָׂר לְחֹדֶשׁ אֲדָר שִׂמְחָה וּמִשְׁתֶּה וְיוֹם טוֹב וּמִשְׁלֹחַ מָנוֹת אִישׁ לְרֵעֵהוּ. "
רוצה לומר : עלינו לקחת את המשלוח מנות ולבתר אותו לכל האלמנות המסכנות, לכל ההומואים המסכנים ולראות חלקי גופות מתעופפים באוויר. משלוח מנות לכל אמא דואגת
... הכל בהתאם לתחרות הזו. משלוח המנות הזוכה (תמונה מס' 2). ועכשיו החלפות...חוץ מהחליף טעמי במקופלת, עכשיו מחליפים תינוק אשכנזי ב-10 שחורים. וזה עוד כשיוצאים פראיירים...
מעניין כמה ילדים אשכנזים שווה ילד נאצי.
בטח גם הנאצים המציאו רעשן עשוי מלהב כזה, משהו חזק כזה כדי להרוג את משלוחי המנות המתחרים. ואל תשכחו לסגור את המשלוח מנות טוב טוב עם הצלופן. הכי כיף לפתוח משלוח מנות ולראות תינוק שנחנק

הבדיחה על התינוק האשכנזי ממש מוגזמת

אני לא חושב שיש מקום לגזענות כזו בפורום. לא ייתכן שמשווים תינוק אשכנזי לשחורים, זה פשוט מעליב את הגזע האשכנזי, ולפי דעתי הגבול עובר פה
זה פורום הומור שחור, ואסור לצחוק על לבנים, אני מבקש.

The Guardian17

New member
סבלי זה נחות !!

למרות שיש לך שם משפחה אשכנזי, הסלבים הינם במקום נחות הרבה יותר !! אל תזכיר יותר את זה שאתה סלבי כאן. זה פשוט בושה.

jesusisacunt

New member
שטו?../images/Emo12.gif

מה, אתה לא מכריח את אחותך הקטנה לנקות את הבית? אז מה התועלת בה בעצם?

The Guardian17

New member
../images/Emo70.gif

1. אין לי אחות קטנה. היא כרגע קצת קשה, אחר כך אני מכניס אותה לשקית וזורק לפח זבל למטה. 2. שחורות לא מנקות בתים. זה התפקיד של הסלביות.

The Guardian17

New member
מה פתאום ../images/Emo12.gif

איפה שמעת את זה...? * עוד מילה ואתה נרצח, נשרף, ונחסם

yipee ki yay

New member
חחח

אתם יודעים מי זה? שרירי 86 זה איזה ימני קיצוני שסוגד למישהו בשם חיים בן פסח (או משהו כזה) שהו בטוח שהרפובליקנים רוצים שהוא יהיה נציג שלהם בפרלמנט והוא סירב להם (דרך אגב הטמבל עדיין גר עם ההורים שלו נראה לי, והוא לבוש כמו רוסי זקן)

GMN

New member
מה אתה דפוק?!

לבזבז אחות קטנה על ניקיונות? יש דברים הרבה יותר טובים שאפשר לעשות איתן...

למעלה