משלוח מנות

משלוח מנות ../images/Emo152.gif

אני רוצה להתחיל להכין מישלוחי מנות לפורים עם ילדתי בת השנתיים ואבעה חודשים. יש לכם הצעות עם איזה חומרים אני יכולה לעבוד ולקשט כדי שגם אני יעשה איתה משהו פרי ידיה וגם זו כמובן ץתעסוקה לשתינו. יש לי כל מיני קישוטים מקסימים שקניתי בחנות של יצירה.

משלוח מנות ../images/Emo151.gif

בקישור המצורף יש רעיון חביב ולא קשה אפשר לצבוע קופסת סימילק בצבע מקשר ולאפשר לילדה לצייר על בצבעי אקריל/להדביק מפיות או דבקיות וגם את כל הקישוטים שקנית. יש לי עוד רעיון בסגנון של הקישור שצירפתי, אני צריכה להכין דוגמית ואח"כ אעלה לפורום.

תודות. מה היחס בין דבק אלמרס/נגרים

לבין צבע אקריל, את יודעת? מכיוון שלא נראה לי שנשאר לי צבע מקשר.....

היחד הוא בד"כ

שליש דבק נגרים. שני שליש אקריל. והטיפ שלי בנושא הוא להכין צנצנת של ספגטי או משהו בסגנון להכניס לשם צבע ודבק לערבב ויש קבוע מוכן. (אני גם עושה בד"כ דבק למפיות בבית חצי חצי מים חמימים ודבק פלסטי עם טיפה נגיעה של דבק נגרים)

ShirShir

New member
תוכלו להכין משלוחי מנות מ......

קופסאות ריקות של שוקולית/קפה/מטרנה.... יש לרחוץ היטב את הקופסא, לייבש כמובן, לעטוף את גוף הקופסא (הגליל) בנייר צבעוני או נייר עטיפה כלשהו או טאפט, ולתת לבננות שלך להדביק מדבקות וכל מיני קישוטים על הקופסא. בפנים ממלאים ממתקים ויש לכן אחלה משלוחי מנות
מה דעתך

../images/Emo45.gif אחלה תודה. אבל זה נעשה חלודה?

אם שוטפים את הצנצנות מהמתכת? (או שאת מתכוונת רק לזכוכית
) טוב. הכל יושם וכמובן יהיו תמונות!

ShirShir

New member
אם רק שוטפים ומנגבים לא קורה כלום..

ובכלל נדמה לי שאלו קופסאות "על חלד", לא? אני מתכוונת לקופסאות של "עלית" - שוקולים, קפה נמס וכו'...

אם שוטפים ולא מנגבים היטב אז כן

זה מקבל חלודה. להקפיד לנגב טוב טוב, כי זה הכי מבאס שבעולם שאחרי שהשקענו בעבודה לא נעים למסור אותה, בגלל שמגלים חלודה..

נכון ולנגב מיד !

לא להשאיר אפילו עומד עלה ראש להתייבש. זה ישר מחליד
בגלל זה אני תמיד מבקשת קופסאות עם השאריות (גם של סימליק). כבר קרה שקיבלתי אוסף של סימליקים והכל עף ישר לפח

למעלה