משלוח מכולה

ola31

New member
משלוח מכולה

שלום רב לחברי הפורום הנהדרים
אנחנו עוברים בקיץ לקנדה לאזור טורונטו , רצינו לבדוק את האפשרות להצטרף למישהו ששולח
מכולה בזמן הזה , (יש לנו בעיקר חפצים אישיים של הילדים , ועוד כמה דברי בית קלים )
אשמח אם יש מישהו ,שיפנה אליי לפרטי
בברכה

PuffDragon

New member
חבל על הכסף,

גם את תמצאו חצי או רבע מכולה, זה עדיין המון כסף. תמכרו את הדברי בית, תקנו חדש (או משומש בקנדה). חפצים אישיים תביאו במזוודות (אפשר לשלם אקסטרה ולהביא או מזוודה לכל אדם).
&nbsp

ola31

New member
תודה רבה, ושאלה

מה עם משלוח בדואר ישראל ?
ממליצים ?
&nbsp

PuffDragon

New member
משלוח ימי של חבילות עד 20 קילו זה הכי זול (בעולם)

אבל -
צריך לארוז היטב - זה מגיע מעוך לגמרי.
לא לשלוח דברים שבירים או יקרי ערך (חבילה אחת מתוך 7 שאנחנו שלחנו נעלמה בדרך)
זה לוקח בין 3 שבועות ל 3 חודשים להגיע.

giri

New member
חוויה דומה לפאף דראגון

&nbsp
שילוח בים זול לאללה, לוקח כמה שבועות עד חודשים. הגיע חבוט, מעוך, ובמקרה אחד מפורק לגמרי ומודבק בניילון עם מכתב סליחה מדואר קנדה. אצלנו לא איבדו שום ארגז, אבל לא הייתי שולחת כך שום דבר עדין. כבר עדיף לקחת מזוודה נוספת - אפילו בשדה התעופה לא מתעללים ככה במטען.

lance84

New member
קצת לדייק בפרטים

מכולה גדולה היא 40 קוב וקטנה 20. המינימום למשלוח הוא 5 קוב.
עלות לקוב נעה בין 300-350 דולר.
אנחנו שלחנו בגדים, צעצועים, את כל המטבח (ללא מוצרי חשמל), כלי עבודה ושונות, יצא לנו 5 קוב סה"כ ועלות המטען היא פי 4-5 מעלות המשלוח.

ממליץ לכם לעשות רשימה של כל מה שהייתם לוקחים למכולה, להיכנס לוולמארט, canadian tire, costco וכו' ולבדוק כמה יעלה לכם לקנות את החפצים שלכם בקנדה, במידה וזה יהיה יקר יותר מלשלוח מכולה אז אין על מה לדבר בכלל.

מה גם שמכולה זה משלוח מדלת לדלת.

michaelbl

New member
מסכים, זה מה שאנחנו עשינו

השוותי את עלות החפצים ששלחנו לעלות רכישת חפצים חדשים, ויצא לי שכדאי יותר לשלוח מכולה, מעבר לכך ברגע ששולחים מכולה אז מרגישים חופשיים יותר לשלוח דברים ששקלנו לוותר עליהם לפני

giri

New member
ומוסיפה שבעיני יש גם שיקול של מה אתם שולחים

הרהיטים שלנו היו ברובם די מעפנים, כזוג יחסית צעיר, גיבוב של דברים משנותינו הראשונות. לא יותר מדי כאב לנו לוותר עליהם ולהתחיל מחדש. אם יש לכם חפצים ששווים הרבה כסף ומאיכות טובה, אלו לא יהיו זולים להחלפה.

eladogden

New member
אם כבר לדייק...

מכולה קטנה היא 20 רגל (לא קוב) ומכילה עד 33 מ"ק
מכולה גדולה עיא 40 רגל (לא קוב) ומכילה עד 66 מ"ק

dannyk27

New member
אם יש לכם ריהוט חדש, וכו' זה בהחלט עדיף

לפני כמעט שנתיים שילמתי עבור ריהוט דירת בני, בת שני חדרי שינה יותר מ 6000$ ללא מוצרי חשמל, וזה הכל מאייקיה.
אני חושב שמכולה בהחלט עולה פחות והמוצרים (למרות שעד עכשיו אני די נהנה מהריהוט). בזמנו אנחנו הבאנו מכולה 20 פיט שכללה את כל תכולת הדירה כולל כלי מטבח ומוצרי בעלות 4500$ וכולל אלקטרוניקה וחסכנו הרבה כסף.

למעלה