משלוח מהסוהו

שלי 78

New member
משלוח מהסוהו

חמישי בערב החלטנו לא לצאת מהבית ובמקום זה להזמין. אחרי שעה של התלבטות סגרנו על משלוח מהסוהו בראשון לציון. הזמנו פאד תאי, פאד תאי סוהו וכריך קייג'ון. המנות הגיעו תוך פחות מחצי שעה, ארוזות יפה, בלי סכו"ם, אבל עם מפיות. הכריך שאחי הזמין לווה בסלט שנראה מצוין, רטבים ומנה גדולה של צ'יפס.

אני לא אוכלת בסוהו, המארחות שלהם יפות מידי, שואלות לגבי הזמנה מראש, דבר שאין סיכוי שיקרה איתי ומציעות לי לבחור בין להמתין מעל חצי שעה או לשבת באזור של המעשנים, כלומר, הם מכתיבים את התנאים ולאור העובדה שהתנאים תמיד לא מתאימים לי, יצא שהפעם האחרונה שאכלתי במקום היתה ב- 2006. כך שמשלוח היה אפשרות נוחה עבורנו.

האוכל היה טעים. מנות גדולות שהספיקו לנו לארוחת הצהריים אתמול, אוכל טרי, חם ומתובל במידה הנכונה.

אחי אמר שהם התקשרו אתמול בבוקר לקבל את חוות דעתנו.

אז הנה היא: ממליצה בחום להזמין מהסוהו.

נקודה נוספת לזכותם היא ההסכמה שלהם לבצע משלוח אלינו. אנחנו גרים ביישוב קטן ליד ראשון. צריך לצאת מראשון ולנסוע שלוש דקות, הם עשו זאת בלי בעיה, לא התלוננו שאנחנו לא גרים בנס ציונה או רחובות, אלא קיבלו את ההזמנה והביאו אותה מהר, זה לא מובן אליו ונעים לקבל יחס טוב ממקום שיכל בקלות לסרב בידיעה שאין בפנינו מבחר גדול (אין מבחר לא גדול, לא קטן, פשוט אין) של אפשרויות.

configurator

New member
רק חבל שהם לא עושים משלוחים לתל אביב

בכל פעם שאני נכנס לאחד מאתרי המשלוח אני רואה את הפרסומת שלהם ומתבאס מחדש...

mereng

New member
סוהו נפלאים במשלוחים !

מנות נדיבות מאוד (מנה אחת שלהם מספיקה לנו ל- 2 ארוחות),
הכל מסודר ונקי וארוז אופטימאלי (קר-חם בנפרד וכו')
הפאתאי סוהו זו המנה החביבה עלי, אני מתה על החלקלקות של האטריות והשילוב עם הברוקולי והטופו מהמם...

וכמובן קינוח הקדאיף והמסקרפונה עם פירות יער.... איזו מנה מעולה !

חובב סוהו מושבע

bruno01

New member
תודה על הדיווח.

מנת הפאד תאי סוהו היתה האהובה עליי שם (אני מת על יריעות האורז האלה) כשעוד הייתי מבקר שם.
משום מה הם לא עושים משלוחים לחולון, למרות שהיא יותר קרובה מהרבה מהמקומות שהם כן מגיעים אליהם...

ביום שישי הייתי שם לראשונה

אוכל סביר, מנות ענקיות, תימחור גבוה יחסית, לא מקום שאחזור אליו - לא משום שהיה רע לתפארת אלא כי היה מקום "שיגרתי" מדי.

inבאלי

New member
לא אהבתי את המקום אך ח"ח על המשלוח

ביקור אחד הספיק לי כדי להבין שהסוהו אינו כוס התה שלי.
אבל כל הכבוד שלהם על המשלוח - גמני גרה בישוב קטן ומעט מאוד מקומות מסכימים לעשות לכאן משלוחים, אז בד"כ אני או נכנסת למטבח או נכנסת למכונית....

למעלה