משלוח מגרמניה

nivshnai

New member
משלוח מגרמניה

הי,

שאלת משלוח: מהודעות כאן ושאר שמועות, קיבלתי את הרושם שיש אנשים שמזמינים משחקים מאמזון גרמניה ללא חברת שילוח שמתווכת, אבל כשניסיתי להזמין בעצמי קיבלתי הודעה דומה לזו שמקבלים בכל אמזון אחר: שהם אינם שולחים מוצר זה ליעד המבוקש.
מישהו יכול להבהיר? או שהרושם שקיבלתי פשוט מוטעה לחלוטין?

ycyclop

New member
תלוי במוצר

משחקים חדשים (ויש שאלה טובה מה מוגדר חדש. הערכה שלי היא משחק עד חצי שנה-שנה בשוק) הם בד"כ לא שולחים לארץ. משחקים ישנים יותר בד"כ אין בעיה. אני למשל הזמנתי כמה משחקים ושתי קופסאות לגו לא קטנות בכלל (לא באותה חבילה, כמה חבילות שונות) והכל הגיעה. לעומת זאת כמה משחקים חדשים שרק יצאו לשוק לא הסכימו לשלוח

nivshnai

New member
ממש מוזר

אני מנסה להזמין הרחבות של RUNEBOUND - גדולות או קטנות ובכל המקרים אותה הודעה.
ממש מבאס...

Pentax

New member
כנראה שספק המוצר הוא לא אמזון בעצמו

אני אסביר. כשאתה נכנס לדף של כל מוצר רשום מי הספק שלו. יש הרבה חנויות שמוכרות דרך אמזון.
אם הספק הוא אמזון בעצמו רוב הסיכויים שלא תהיה בעיה להזמין אותו לארץ.
אם הספק היא חנות אחרת רוב הסיכויים שלא יסכימו לשלוח אותו.
כמו שגלעד אמר פעם אי אפשר היה לקנות משחקים חדשים גם אם הספק הוא אמזון.
בזמן האחרון (ואני מזמין הרבה משם) לא קרה לי שהם לא הסכימו לשלוח משחק לישראל כולל החדשים.
כנראה שהמדיניות השתנתה לטובה.

SaidinsTaint

New member
יש שירות שנקרא Amazon Global

אני חושב שהוא תקף רק למוצרים שנקנים מamazon.com ורק כamazon הם המוכרים.

שולחים לארץ ישירות, אבל גובים מראש סכום עבור עמלות מכס, שאמורים להחזיר לך אם לא גובים.

לא מצאתי עדיין מקרה שההערכה שלהם למחיר יצאה זולה יותר מדרכים עקיפות, אבל לפחות עכשיו יש את האפשרות...

regex

New member
א-פרופו משלוח DHL

קניתי לאחרונה מאמזון גרמניה, והמשלוח נעשה דרך DHL.

היו לי חששות גדולים שתהיינה לי עלויות נוספות במסירה בסגנון FEDEX או UPS אבל לשמחתי החבילה נמסרה לדואר ישראל וחוץ מהמע"מ ששילמתי לא היו אקסטרות.

nivshnai

New member
בנוגע לספקים האחרים

בנוגע למה ש-PENTAX אמר, ידעתי את זה. בגלל זה צמצמתי את עצמי למוצרים שמופיעים כ"נמצאים בסטוק" של אמזון ולא כ-SELLER אחר.
עדיין לא עזר. קיבלתי אותה הודעה ולא הגעתי אפילו לבחור סוג משלוח...
אגב קיבלתי את ההודעה הזו גם על שתי כתובות ישראליות שונות וגם על הכתובת האמריקאית של BUY2USA, מה שנראה לי אפילו יותר מוזר.

regex

New member
לדעתי ישנה עוד סיבה

בנוסף לסיבה שהוזכרה מעלה לדעתי יש גם עיניין של הסכמי הפצה שמונעת משלוח של משחקים מסויימים לישראל.

לדעתי חלק מהמוכרים חתומים על הסכם עם הגבלה לאירופה ולכן אסור להם למכור למישהו עם כתובת חיצונית לאיזור.

דרך אגב - זה גם תקף לאמאזון ארה"ב - המון פעמים אתה מקבל את ההודעה שלא ניתן לשלוח את המוצר.

nivshnai

New member
אמאזון ארה"ב

כן, אבל מאמזון ארה"ב ואנגליה כבר התרגלתי שאפשר להזמין מהם רק ספרים, דיסקים או סרטים
. בגלל זה הופתעתי כששמעתי בפעם הראשונה שאנשים מזמינים משחקי לוח מאמזון גרמניה.

למעלה