משלוח מאיביי

shnizlon

New member
משלוח מאיביי

שלום , אני רוצה להזמין מאיביי כרטיס זיכרון מסויים של 16GB שהוא CLASS 10 .. מכאן : http://cgi.ebay.com/Kingston-16GB-m...IC&otn=19&po=&ps=63&clkid=8590307381109450125 המוכר אמין והכול אבל אני מפחד על המשלוח , זו לא פעם ראשונה שאני מזמין מאיביי .. המשלוח הוא משלוח רגיל ולא רשום , היה לי מקרה שהדוור דחף בכוח מעטפה לתיבת דואר שלי .. לא שם פתח בשות דחף והיו כאלה ששמו פתק באותו גודל של מעטפה .. עכשיו הכרטיס זיכרון בטוח יגיע במעטפה ולא בקופסא .. ואני מפחד משני דברים : א . ייגרמו נזק לכרטיס זיכרון ב . יגנבו לי את הדואר או יפילו לי על הרצפה ומישהו ייקח ודבר נוסף שרציתי לשאול זה האם ייקחו לי מיסים נוספים עליו . המחיר הוא כמעט 100 דולר , אמרו לי שמעטפות כמעט לא נעצרות במכס ... היו כאלה ששלחו לי דברים ושימנו ישר כמתנה והיו כאלה ששלחו כמשהו "אחר " עכשיו רציתי לשאול האם אשלם עליו מיסים נוספים אם לא תגידו אם כן וכמה אז איך אני יכול לא לשלם . תודה רבה לכל העוזרים :D

shnizlon

New member
עוד שאלות

א ) אחי אין מצב שזה זיוף הבנאדם אמין מאוד , אנשים קנו ומרוצים , המחיר הוא המחיר האמיתי של המוצר . מה אתם חושבים ? ב ) אם היה בארץ הייתי קונה , הבעיה שאין ! הכרטיס הוא החדש של קינגסטון והוא קלאס 10 .. חשבתי לקנות מ NEWEGG אבל לא עושים משלוחים לארץ , והבנאדם הזה אמין נראה .. אני פשוט רוצה לדעת פרטים לגבי המשלוח ( שאלות בהודעה הראשונה )

smulikon

New member
אל תגיד לי אין מצב- בטח שיש!!! מניסיון!

גם אני חשבתי כמוך, קניתי כרטיס זיכרון 16 גיגה ממוכר עם 100% אמינות ואלפי פידבקים. הכרטיס הגיע באריזה מקורית ועבד!! אבל בדיוק יומיים אחר כך הכרטיס כבר לא עבד ולא זוהה ע"י שום מחשב. המוכר התחנן שלא אתן לו פידבק שלילי והבטיח החזר כספי. אם הייתי נוהג כמו בדרך כלל הייתי נותן פידבק חיובי כבר יום אחרי שהמוצר היה מגיע... בקיצור, תעשה מה בא לך. כסף שלך.

shnizlon

New member
כנס בבקשה

באמת ? וואי אני מפחד , אני רואה אבל הוא מוכר המון מוצרי זיכרון .. איך אני יכול לדעת שזה לא מזוייף ? אני לא ? כבר קנו ממנו ומרוצים אז איך אני יכול בכל זאת לדעת ? המחיר הוא כמו שצריך להיות .. בכל זאת יש אפשרות לדעת או שזה סיכון ? אם זה באמת מזוייף וגיליתי רק אחרי שקניתי יש לי דרך חזרה ? תודה רבה

shnizlon

New member
עוד שאלה אחי

ראיתי שלפני כמה ימים היה לו פידבק אחד רע שמישהו אמר שהכרטיס עובד קצת לאט ועכשיו אין יותר את הפידבק הזה .. איך זה יכול להיות ? המוכר פיצה אותו הכריח אותו לשנות ? הסביר לו ?

shnizlon

New member
כנס בבקשה

מזאת אומרת ? הוא שלח לו אחר בתנאי שישנה את הפידבק ? .לגבי אם זה זיוף מי יכול להגיד לי אם זה כן או לא ? אפשר לדעת ? ? המחיר הוא המחיר האמיתי של המוצר והמוכר אמין ..

ozitex

New member
זאת אומרת בדיוק את מה שכתוב

המוכר שלח לקונה מה שקרוי feedback revision תמורת פיצוי כלשהו כמובן. יכול להיות שהמוכר היה מוכן למכור את אמא שלו רק בכדי שלא יהיה לו פידבק שלילי שמרמז על זיוף..תחשוב על זה.

shnizlon

New member
כנס בבקשה

אז זאת אומרת שאולי הוא מוכר חלק מזוייף ? הכול ? לא יודע נשמע לי מוזר .. בכל זאת המחירים לא זולים מאוד אלא מחירים אמיתיים של המוצרים ... ואם אני יתן לו פידבק שלילי במידה וזה מזוייף ( אני לא אמהר לתת פידבק חיובי מבמידה ועובד , נראה עם הזמן ) הוא יחליף לי לחדש ? ? ?

ozitex

New member
אני אומר לך ככה

אם אתה כל כך חושש פשוט לך וקנה את המוצר הזה ישירות בארץ וחסוך לעצמך את הפחדים.

luckdragon

New member
אל תקנה , קנה באופיס דיפו

הם משווק מורשה של סאנידיסק , ואולי גם קינגסטון . תברר - אל תעשה עסקאות מיותרות ותפסיד כסף - אני אומר לך מנסיון.

shnizlon

New member
עוד שאלה בבקשה תכנסו

שאלתי אין בארץ , לא מחזיקים CLASS 10 וגם CLASS 6 קשה למצוא והמחירים בשמיים , מה הבעיה מזה מאיביי , הוא לא אמין , כבר קנו ממנו אנשים והם מרוצים , הוא מוכר כל דבר שקשור לזיכרון והוא "100%" ... שאלתי אותו וזה מקורי , המחיר הוא מקורי , אני רק רוצה לדעת אם זה יגיע לי בתיבת דואר , אם אני משלם מיסים נוספים עליו אם כן כמה ואיך אני יכול לא לשלם , איך אני יכול לבקש מהם שישאירו את זה בדואר ויביאו לי רק את הכרטיס ולא יידחפו את המעטפה לתיבה ויש יותר סיכוי לנזק / גניבה ...

ozitex

New member
כן

זה יגיע לתיבת הדואר. מיסים? מעטפה קטנה לא תמשוך תשומת לב אבל אם זה ייעצר על דיי המכס תשלם לפחות 16% מע"מ. אם יש מיסים תוכל לבדוק בקישורי הפורום- יש שם טבלת מיסים על מוצרים. אתה לא יכול לבקש מהדואר טיפול מיוחד אבל אם אתה כן רוצה טיפול כזה בקש מהמוכר שישלח לך את זה דרך UPS או FEDEX ואז זה יגיע אליך הביתה ישירות לדלת.

shnizlon

New member
שאלה

עושים משלוחים לישראל , תומכים פייפל , אמינים ? אף פעם לא קנית משם .. ראיתי גם את הכרטיס זיכרון באמזון ..תומכים פייפל , אמינים ? אף פעם לא קנית משם גם .. רק איביי ..

למעלה