משלוח לאוסטרליה

אפ5

New member
משלוח לאוסטרליה

האם כששולחים לאוסטרליה אפשר לעקוב אחרי המשלוח בדואר האוסטרלי? לשלוח ללקוחה את מספר המעקב? תוך כמה זמן בערך מגיע משלוח לאוסטרליה? ראיתי באתר של הדואר שיש עיכובים בהגעת דואר לאוסטרליה בגלל מזג האוויר, יש טעם לידע את הלקוחה או שזה מוקדם מדי (שלחתי היום)?

סיגליתא

New member
לא יודעת אם יש דרך מעכב בדואר

האוסטרלי - לא ניסיתי אבל שלחתי חבילה ב 1.1 וב- 12.1 קיבלתי הודעה שהיא הגיעה, וכך זה בדרך כלל בסביבות 10 ימים, נכון להיום בגלל השטפונות זה תלוי לאיזה אזור זה נשלח, אני מודיעה ביום שאני שולחת, שזה לוקח עד 21 ימי עבודה ( שזה נותן לי חודש) ומציינת שבדרך כלל מגיעה לפני, אפשר להוסיף בהודעה שעקב בעיות של מזג אוויר ייתכן שייקח יותר, כמו שציינתי לפני כמה שבועות במשלוחים לאירופה כשכולה היתה נצורה מהשלג.

Lilach O

New member
שלי עוד לא הגיעו לאוסטרליה

2 חבילות אחת - 15/12 והשניה 3/01 שנייהם עדיין לא הגיעו ליעד... יכול להיות שזה בגלל השיטפונות בכלל יש עיכובים נוראיים בדואר בעולם .. או לפחות זה מה שקורה לחבילות שלי

אפ5

New member
את שולחת מספר מעקב?

יש להם אפשרות לבדוק אם המשלוח הגיע לאוסטרליה?

Lilach O

New member
שולחת תמיד מספר חבילה למעקב

יש דרך לעקוב אחרי החבילה - אני עוקבת אחריה בדואר אוסטרליה http://auspost.com.au/track אבל יכול להיות שאני טועה ובודקת במקום הלא נכון

RolyzCreations

New member
אוסטרליה לא נמצאת בפירוט המדינות

הרשומות באתר דואר ישראל, כמדינות שאפשר לעקוב אחר המשלוחים. זה מה שכתוב באתר דואר ישראל: ניתן לבצע מעקב אחר דואר רשום לחו"ל לאחר יציאתו מן הארץ באמצעות האתרים של המדינות הבאות: אוסטריה, איטליה, איסלנד, אירלנד, ארה"ב, ברזיל, דנמרק, הונג קונג, טייואן, נורבגיה, ניו זילנד, סינגפור, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, קוריאה הדרומית, קנדה, רומניה, שוויץ, תאילנד.

RolyzCreations

New member
את מקבלת תוצאה כלשהי באתר?

אני ניסיתי עכשיו את מספר החבילה שאני יודעת שהגיעה ולא היה לה זכר...

RolyzCreations

New member
אני שולחת רק ללקוחות ממדינות שאפשר לעקוב

אבל בפייפאל אני בכל מקרה רושמת את מספר המעקב.

אפ5

New member
כתבתי את המספר בכל זאת

"שיהיה". ולא הבנתי ממה שכתבת אם את שולחת לאוסטרליה או לא?

למעלה