משלוחי מנות-

smorss

New member
משלוחי מנות-

בבקשה תעדכנו כאן מי שקיבל! עוד יומיים פורים ורק 3 בנות עידכנו שהם קיבלו את המשלוח. ואני מצרפת שוב את המתכון של הנשיקות כי זה כבר קפץ לעמוד הבא: הכמויות מספיקות לשני מגשים של נשיקות מיני (משהו כמו 80-100 נשיקות מיני) יש שתי גישות למתכון- אז ככה אסכולה א': אבקת סוכר הם טוענים שבגלל שהסוכר כבד לקציפה אז משתמשים באבקת סוכר שיותר קלילה והחלבונים עולים יותר לגובה היחס הוא 1 ל-2 ז"א בכסות מדידה מודדת 1/2 כוס חלבונים בערך 3 חלבונים מביצים גדולות (רק הלבן של הביצה, את ביקשת הוראות לילדים...) ובכוס נוספת כפול שתיים סוכר ז"א כוס של אבקת סוכר. מקציפים במיקסר שהקערה שלו יבשה לגמרי מתחילים במהירות נמוכה ולאט מגבירים עד שמקבלים קציפה מאוד יציבה ולבנה, לא לדאוג אם תקציפי יותר מידיי זה לא יפגע בקציפה. זה השלב שמוסיפים את הטעם והצבע, ממש מעט, כפית תמצית טעם ושתי טיפות צבע (זה ממש לא חייב, אצלי הבעל אוהב אותם לבנות ובנגיעות לימון בלבד) ומקפלים את הצבע והטעם לבפנים. עכשיו לוקחים שקית זילוף טובה ומזלף ומתחילים להזליף על נייר אפיה, אני אוהבת אותם בגודל מיני אבל זה ממש לא משנה. מחממים את התנור לחום 80 מעלות ומכניסים למשך שעתיים, אם שמת שתי תבניות אז אחרי שעה להחליף בינהם מקום. אם את אוהבת שבפנים רך אז אחרי שעתיים זה מוכן אבל אם את כמוני שאוהבת שהנשיקות הם לא גומי בפנים אלה מתפורורות וכיפיות אז מומלץ לבדוק ולתת לזה עוד שעה- בתנור שלי זמן אפיה הוא בין 3 ל-4 שעות. זה הרבה השקעה אבל למי שמת על נשיקות זה בהחלט שווה. אסכולה ב'- סוכר רגיל (ככה אני עושה) לוקחים את הסוכר בכמויות שכתבתי קודם 1/2 כוס חלבונים וכוס סוכר ומחממים אותם בקערה על גבי מים חמים (אמבט מרים), המטרה לא שיהיה חביתה לבנה אלא לגרום לסוכר להינמס (להימס, אין לי מושג איך נכון להגיד) כדי שהוא לא ישפיע על הגובה של הקציפה בגלל הכובד שלו. אחרי שהסוכר נמס וקיבלת מין נוזל צמיג מעבירים לקערה היבשה של המיקסר וחוזרים שוב על ההוראות מהמתכון הקודם. זה המון התעסקות אבל זה כל כך טעים לי וזה סוג של תרפיה שמרגיעה אותי אז אני מרוויחה פה פעמיים.

אורקוש

New member
קיבלתי הודעה על חבילה מהדואר

מקווה שזה אכן המשלוח מחר אלך לקחת ונראה

אורקוש

New member
קיבלנו את החבילה רק מי שלחה אותה ?

נראה לי שאני יודעת אבל לא בטוחה

תום אהב את כל המדבקות היפות והחדר מקושט אולי אני אצלם יותר מאוחר ואשלח.
ובמילותיו המתוקות
המדבקות האלו עולה הרבה כסף = תרגום - מדבקות מיוחדות

תודה רבה

Nikpik

New member
בדיוק בזמן, היום הלכנו יחד זיו ואני לקחת את

החבילה (מאוד מסוקרנים לדעת ממי...), הגענו הבייתה וקראנו מכתב מאוד מאוד מרגש עם תובנה מדהימה, מאישה מדהימה שתמיד נותנת כאן כוח לכולם וכותבת כ"כ נפלא שתמיד אחרי זה נגמרות לך המילים. אז... אחת ושניים - תודה רבה על המשלוח המדהים והמכתב המרגש, באמת תודה. מצרפת תמונות... תמונה ראשונה - זיו מתרגשת מהמשלוח...

Nikpik

New member
תמונה שניה - זיו צועקת תודה למצלמה

מקווה שהצלחת לשמוע
(אני מבקשת להתעלם מהבלאגן שם מאחורה
)

Nikpik

New member
אחרונה - זיו לא התאפקה וכמובן פתחה את

ההפתעה שלה וצבעה, אמא קצת עזרה
(אצלנו אין גיל בדברים האלה - הכל מתאים, אז תודה לאישך המקסים
)

Nikpik

New member
תתארגנו קצת ותתאפסו ותגידי לי מתי
מזל טוב

איזה יופי של משלוח מנות

יווווו איזה כיף

זיו מדהימה, את לא מבינה מה זה עושה לראות אותה. כל הכבוד על ההשקעה בצילומים! אני שמחה שזה הגיע בזמן. בקבוק הזכוכית הגיע שלם? חג שמח ומתוק לכולכם!

Nikpik

New member
בשמחה רבה רבה
הכל הגיע שלם ועטוף

יפה ונראה כי לא התעללו בקופסא רק עד שהיא הגיעה לזיו שתפסה שקית של אוזני המן והחליטה שהיא לוקחת אותם לחברים בגן. רק חבל ששניה לפני היא הכתה את השולחן איתם והם קצת התפוררו
אבל זה בסדר הם היו טעימים גם מפוררים. חג שמח

הילה BA

New member
מה יהיה ? הילדה הזו הורגת אותי

במתיקות שלה.
שמעתי את צעקת ה"תודדדה" עד נתניה

tuvia444

New member
עוד לא קבלנו, אבל

בלי לחץ יש עוד יומיים לפורים. הכל בסדר. פורים שמח לכוללללללם.

כרוביד

New member
קיבלנו היום את החבילה הכי יפה שהיתה בסניף

ובטח בעוד הרבה סניפים
קנגרוני, יא מדהימה אחת! עשית לנו כ"כ הרבה שמח בלב, ממש נדהמנו לפתוח עוד ועוד הפתעות (ואנחנו חשבנו שאנחנו השקענו בחבילה שלנו - הצבת רף חדש!) תלינו את הציור המקסים מקסים של רוני על המקרר, שמרנו את כל הברכות ונמסנו לגלות את משפחת הברווזים הצהובים לאמבטיה של שושקו! (אגב, את אפית את אזני ההמן?) שלא לדבר על מחזיקי המפתחות התואמים שקיבלנו לבית החדש כששושקו בתול הים מתנוסס עליהם
בקיצור, אין מילים, מדהים. (ראי מסר)

למעלה