משלוחי מנות

משלוחי מנות ../images/Emo9.gif

רק לספר מקרה שקרה לי היום, וגרם לי לחייך מאוזן עד אוזן. אני לומדת באוניברסיטה בחוג שבו אנחנו קבוצה די קטנה (כ 30 אנשים), ופעם בחודש יש לנו מעין סמינר. היום היה סמינר כזה. כמו בכל סמינר אנחנו מחליטים על משהו להעסיק את הפה, והפעם הוחלט על משלוחי מנות - מביאים, מחליפים עם מספרים עליהם, ממש כמו בבית ספר. ביום שזה הוחלט והעברנו את ההחלטה מאחד לשני, יוזמת העניין אמרה לי שהיא תכין בשבילי אחד נטול גלוטן כדי שאני לא אתקע עם משלוח שאין לי מה לעשות איתו. עד כאן... הכול סביר ונהדר!!! היום בבוקר, כולם מגיעים לאוניברסיטה עם משלוחים, מחכים לשעה 18:00 לסמינר. אני פוגשת מישהי... והיא אומרת לי שהיא הכינה לי משלוח במיוחד בלי קמח. אח"כ פוגשת מישהי אחרת... והיא אומרת שהיא חשבה עליי כשהכינה את משלוח המנות ואין בו גלוטן. פוגשת מישהו שלישי... עד לסמינר בערב, 4 אנשים סיפרו לי שהכינו לי משלוח מנות מיוחד - ובנוסף גם ההיא שאמרה לי מההתחלה הכינה כמובן... מצד אחד הייתי מאוד מוחמאת מכל תשומת הלב וכמובן מאושרת (אחת אפילו ניסתה לארגן אוזן המן מיוחדת!!!). מצד שני... הגיע המביך... כולם השקיעו, ואני כמובן לא אקח חמישה משלוחים, ולא נעים... לקחתי את של ההיא הראשונה, לשם ההגינות. אבל היה נחמד שהייתי יכולה בכלל לבחור, ושמתוך בסה"כ 30 אנשים - שרק 20 הביאו משלוחים - 5 הכינו במיוחד
מי אמר שלא כיף להיות מיוחדים?

daniela21

New member
איזה כיף!

אין ספק שאילו זה היה קורה לי, זה היה עושה את החג הרבה יותר שמח :) מאחלת לך עוד הרבה חגים מתוקים כאלה ומפתיעים לטובה..!

למעלה