משלוחים מ-Sierra Pet meds

LittleGen

Member
הי לכולם! רציתי לברר על האתר, הוותיק אמנם, Sierra Pet meds.

ממי שרכש מהם, מהניסיון שלכם, מהם זמני המשלוח הממוצעים בפועל (במשלוח הסטנדרטי שלהם)? ספציפית אם מישהו הזמין לאחרונה יחסית, נגיד השנה. לא הזמנתי מהם אף פעם. אני חושבת שבתחום המשלוחים מחו"ל חלק מהדברים השתנו אחרי הקורונה. האם זה קרוב למה שרשום באתר (2-3 שבועות)?

והאם יש אתר בתחום שיותר מומלץ (גם מבחינת המשלוחים, וגם ומכל הבחינות)?

תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

גורדיאן-II

Active member
הי לכולם! רציתי לברר על האתר, הוותיק אמנם, Sierra Pet meds.

ממי שרכש מהם, מהניסיון שלכם, מהם זמני המשלוח הממוצעים בפועל (במשלוח הסטנדרטי שלהם)? ספציפית אם מישהו הזמין לאחרונה יחסית, נגיד השנה. לא הזמנתי מהם אף פעם. אני חושבת שבתחום המשלוחים מחו"ל חלק מהדברים השתנו אחרי הקורונה. האם זה קרוב למה שרשום באתר (2-3 שבועות)?

והאם יש אתר בתחום שיותר מומלץ (גם מבחינת המשלוחים, וגם ומכל הבחינות)?

תודה רבה
זמני המשלוח הם נתון פחות חשוב, אסביר זאת אחר כך, השאלות החשובות הן:
1. מה את רוצה להזמין? - כדי לדעת את רגישות המוצר.
2. עלות המוצר.
3. האם ניתן לבחור את חברת השילוח / תובלה בארץ, ומה העלות של זה. וזה לא שאלה של כסף, אסביר בהמשך.

LittleGen

Member
הי, תודה.
1. כדורי קרדליו Credelio נגד פרעושים וקרציות.
2. כ-62 דולר, לחבילה של שישה כדורים. זה יוצא כ-230 ש"ח נטו.
3. אני לא יודעת אם ניתן לבחור את חברת השילוח.

זמן המשלוח היה חשוב בעיניי כדי לדעת כמה אני צריכה לקנות עכשיו, במחירים היקרים שזמינים כאן. אלו כדורים שצריך לשים כל חודש. לחתולה שלי אני יכולה רק להביא בצורת כדור (זה סיפור ארוך). אבל קניתי אחד מהוטרינר בינתיים, אז זה לא נורא.

גורדיאן-II

Active member
הי, תודה.
1. כדורי קרדליו Credelio נגד פרעושים וקרציות.
2. כ-62 דולר, לחבילה של שישה כדורים. זה יוצא כ-230 ש"ח נטו.
3. אני לא יודעת אם ניתן לבחור את חברת השילוח.

זמן המשלוח היה חשוב בעיניי כדי לדעת כמה אני צריכה לקנות עכשיו, במחירים היקרים שזמינים כאן. אלו כדורים שצריך לשים כל חודש. לחתולה שלי אני יכולה רק להביא בצורת כדור (זה סיפור ארוך). אבל קניתי אחד מהוטרינר בינתיים, אז זה לא נורא.
עכשיו התמונה ברורה יותר, והנה השיקולים בעניין:
1. אני מניח כי הכדורים האלה עמידים למדי, לכן זמן המשלוח לא רלוונטי, הם לא יתקלקלו גם במהלך 3 שבועות, בכפוף לכך שהמשלוח לא יהיה חשוף לתנאי מזג אוויר חריגים (יש לנו גלי חמסין לאחרונה, ורק השטן יודע מה עובר על המכולות בנמלים שלנו, שמנוהלים על ידי הגאונים של מרכז הליכוד).
2. 230 ש"ח הם סכום לא גבוה מידי להימור. מדוע הימור? על כך בסעיף הבא.
3. במקרה והמשלוח הוא בחינם, או בעלות נמוכה, או לא מוגדר, יש סיכוי גבוה שחברת השילוח בארץ תהיה צ'יטה, חברה ידועה לשימצה (ראי בפייסבוק קבוצות בשם 'נפגעי צ'יטה') שעלולה לשלוח אותך לנקודת איסוף הרחוקה 100 ק"מ ממקום מגוריך, וכאשר תגיעי לשם יתברר לך שהחבילה בכלל לא שם, ולחברת צ'יטה אין שירות לקוחות ואי אפשר לברר מה גורל החבילה שלך, שאותה לא תקבלי לעולם.
כמובן שיש סיכוי שהחבילה שלך תגיע אליך כראוי, אבל זה עדיין הימור כלשהו.

בשורה התחתונה:
1. כדאי לברר אם יש את קרדליו בארץ, ומה המחיר שלו. סקר שוק מהיר באינטרנט יכול לתת לך פיתרון מהיר, זול ובטוח.
2. כדאי לברר אם יש מוצר מקביל לקרדליו, מחיר וכו', אולי מהצד הזה תפתרי את הבעיה שלך.

ובשורה הסקרנית:
מהיכרות רבת שנים עם חתולים אני יודע כי שימוש באמפולות נגד פרעושים קל פי אלף משימוש בכדורים, החתולים שלי ירצחו אותי אם אנסה להאכיל אותם בכדורים, וניסיתי כל שיטה אפשרית (אם תרצי אתן לך 10 שיטות בדוקות להאכלת חתול בוגר בכדורים, כל השיטות לא עובדות), אז אולי הבעיה נמצאת במקום אחר, וכדאי שתשקלי שימוש באמפולות.

דגלמנגל

Well-known member

חברת השילוח בארץ תהיה צ'יטה, חברה ידועה לשימצה (ראי בפייסבוק קבוצות בשם 'נפגעי צ'יטה') שעלולה לשלוח אותך לנקודת איסוף הרחוקה 100 ק"מ ממקום מגוריך, וכאשר תגיעי לשם יתברר לך שהחבילה בכלל לא שם, ולחברת צ'יטה אין שירות לקוחות ואי אפשר לברר מה גורל החבילה שלך, שאותה לא תקבלי לעולם.
גילוי נאות -
הניסיון שלי, עם חברת צ'יטה, משתרע על פני כמה וכמה שנים, עוד מתקופת הקורונה. בימים ההם, היה השרות מזוויע; זמני אספקה ארוכים והחבילות היו מגיעות כשהן מעוכות ואריזת הקרטון קמוטה. כאן המקום לציין, שההזמנות שלי היו בתוך הארץ בלבד (לא הזמנתי מסוחרים בחו"ל), אני מתגורר ביישוב (לא בשום עיר) והשילוח היה עד פתח הבית. לקראת סוף 2024, עברה החברה מקצה שיפורים; זמני האספקה התקצרו עד מאוד ומצב החבילות היה כאילו הרגע נארזו. לחברה יש אפליקציית מעקב (https://chita-il.com/run_public1), שבה מזינים את מספר המשלוח ומספר הטלפון ומקבלים את מצבו. במקרים בהם התעכב המשלוח בהגזמה, התקשרתי לשרות הלקוחות של הסוחר, ממנו קניתי ומילה שלו, בחב' צ'יטה, היתה שווה יותר מ-1000 שלי. כמובן, שאם מזמינים מחו"ל ...זה לא עובד ככה, יש יותר מדי תחנות, בין המזמין למוכר. אנ'לא מכיר את שרות הלקוחות של צ'יטה, אבל בגוגל, ב-"צ'יטה משלוחים טלפון" יש יותר מרמז אחד, איך לתקשר עם החברה.

נערך לאחרונה ב:

LittleGen

Member
1. אני מניח כי הכדורים האלה עמידים למדי, לכן זמן המשלוח לא רלוונטי, הם לא יתקלקלו גם במהלך 3 שבועות, בכפוף לכך שהמשלוח לא יהיה חשוף לתנאי מזג אוויר חריגים (יש לנו גלי חמסין לאחרונה, ורק השטן יודע מה עובר על המכולות בנמלים שלנו, שמנוהלים על ידי הגאונים של מרכז הליכוד).
2. 230 ש"ח הם סכום לא גבוה מידי להימור. מדוע הימור? על כך בסעיף הבא.
3. במקרה והמשלוח הוא בחינם, או בעלות נמוכה, או לא מוגדר, יש סיכוי גבוה שחברת השילוח בארץ תהיה צ'יטה, חברה ידועה לשימצה (ראי בפייסבוק קבוצות בשם 'נפגעי צ'יטה') שעלולה לשלוח אותך לנקודת איסוף הרחוקה 100 ק"מ ממקום מגוריך, וכאשר תגיעי לשם יתברר לך שהחבילה בכלל לא שם, ולחברת צ'יטה אין שירות לקוחות ואי אפשר לברר מה גורל החבילה שלך, שאותה לא תקבלי לעולם.

בשורה התחתונה:
1. כדאי לברר אם יש את קרדליו בארץ, ומה המחיר שלו. סקר שוק מהיר באינטרנט יכול לתת לך פיתרון מהיר, זול ובטוח.
2. כדאי לברר אם יש מוצר מקביל לקרדליו, מחיר וכו', אולי מהצד הזה תפתרי את הבעיה שלך.

ובשורה הסקרנית:
מהיכרות רבת שנים עם חתולים אני יודע כי שימוש באמפולות נגד פרעושים קל פי אלף משימוש בכדורים, החתולים שלי ירצחו אותי אם אנסה להאכיל אותם בכדורים, וניסיתי כל שיטה אפשרית (אם תרצי אתן לך 10 שיטות בדוקות להאכלת חתול בוגר בכדורים, כל השיטות לא עובדות), אז אולי הבעיה נמצאת במקום אחר, וכדאי שתשקלי שימוש באמפולות.

הסיבה שזה רק יכול להיות בכדור עם החתולה כי האמפולה (bravecto) עשתה לה, יותר מפעם אחת, תגובה קשה בעור. בפעם הראשונה לא קישרתי אליה, כי לחתול חצר היו בעיות עור קבועות וחשבתי שהיא נדבקה ממנו. אבל בפעם השנייה שזה קרה היה ברור שזה היה הטיפות, עד כדי זיהום וחום, ובעיקר פצע ענק שהיא לא הפסיקה לגרד ולפתוח שוב ושוב. ועדיין יש שאריות של פצע קטן שחוזר, וקרחת קבועה שנשארה. אז בטוח לא אוכל להשתמש באמפולות בעתיד הנראה לעין, אם לא אי פעם. אם הייתי יכולה זו זה באמת הייתה האופציה היותר נוחה.

ולפחות היה לי מזל שלרוב הצלחתי להביא לה את הכדור עם Easy pill.

אני אברר על חברת השילוח ואם אפשר לבחור, תודה.

נערך לאחרונה ב:

גורדיאן-II

Active member
הסיבה שזה רק יכול להיות בכדור עם החתולה כי האמפולה (bravecto) עשתה לה, יותר מפעם אחת, תגובה קשה בעור. בפעם הראשונה לא קישרתי אליה, כי לחתול חצר היו בעיות עור קבועות וחשבתי שהיא נדבקה ממנו. אבל בפעם השנייה שזה קרה היה ברור שזה היה הטיפות, עד כדי זיהום וחום, ובעיקר פצע ענק שהיא לא הפסיקה לגרד ולפתוח שוב ושוב. ועדיין יש שאריות של פצע קטן שחוזר, וקרחת קבועה שנשארה. אז בטוח לא אוכל להשתמש באמפולות בעתיד הנראה לעין, אם לא אי פעם. אם הייתי יכולה זו זה באמת הייתה האופציה היותר נוחה.

ולפחות היה לי מזל שלרוב הצלחתי להביא לה את הכדור עם Easy pill.

אני אברר על חברת השילוח ואם אפשר לבחור, תודה.
ואולי הבעיה היא לא בחתולה אלא בברווקטו? אולי מוצר אחר לא יגרום לבעיות האלה?
אני מבין שלא קל לחשוב על לנסות משהו נוסף, אבל השתמשתי בהרבה סוגי אמפולות על הרבה חתולים, בברווקטו לא, ואף פעם לא הייתה להם בעיה כזאת.

לא שמעתי על הכדורים המדוברים (או בכלל על כדורים לטיפול בפרעושים). אשמח להסבר. ובפרט - אם/מדוע/מתי הם עדיפים.
אנחנו מטפלים עם אמפולות שגם יקרות וגם קשות מאוד לישום (אצל חלק מהחתולים).
תודה,

גורדיאן-II

Active member
לא שמעתי על הכדורים המדוברים (או בכלל על כדורים לטיפול בפרעושים). אשמח להסבר. ובפרט - אם/מדוע/מתי הם עדיפים.
תודה,
מצטרף לבקשה, כדורים נגד פרעושים נשמע לי כמו מדע בידיוני (ולדעת החתולים שלי, מדע זדוני).

LittleGen

Member
תודה,
כבר כמה שנים יש את הכדור Bravecto לכלבים.

אבל במרפאה הוטרינרית הציעו לי בשנה האחרונה, אחרי התגובה של החתולה בעור, את קרדליו. כנראה היחיד שיש לחתולים.

לא נראה לי שהכדורים עדיפים על אמפולות בדרך כלל. אולי הם יותר אפקטיביים מאמפולות חלשות, לא יודעת - פשוט לי לא הייתה ברירה. זה עדיף אולי רק אם אכן קשה לשים לחתול מסוים את הטיפות, וקל להביא להם כדורים.

למעלה