משככי כאבים

ched

New member
משככי כאבים

שלום, אני מניקה (חלקית) תאומות בנות שבעה חושדים ונתפס לי הגב. מישהי יודעת אם אני יכולה למרוח וולטרן או לקחת משהו נגד הכאב? תודה

mornor

New member
תשובה

מצ"ב מס' טלפון של מרכשים טרטולוגיים.תוכלי לברר שם כל שאלה בנוגע העתקתי את התשובה מתשובה שגילי51 נתנה למישהי מס' ימים, מספרי טלפון של מרכזים טרטולוגיים,בירור על תרופות וחומרים שאסורים או מותרים בשימוש בעת הנקה,הריון ובכלל. לשירותך, מרכז רפואי רבין- 03-9377474 03-9376915 שעות קבלה:8:00-15:00 מרכז ייעוץ תרופתי -ביה"ח אסף הרופא 08-9779309 שעות קבלה : 8:00-14:00 כל הכבוד שאת מניקה שתיים, ואני חשבתי שאחת זה קשה... תרגישי טוב. מור

gali35

New member
תשובה

הייתה לי את אותה בעיה וגם רופאת הנשים וגם האורטופד אסרו עלי למרוח וולטרן. הפתרון היה פיזיותרפיה. בהצלחה.

ched

New member
תודה

תודה על התשובות. בעקבות תשובתה של מור פניתי למרכז רבין והתשובה שלהם - לכל המחפשות כאן בעתיד - היא שבהנקה מותר לקחת אדוויל, נורופן, וולטרן (כולל מריחה), ביטרן ואלגוניזין פורטה (אני מקווה שאייתתי נכון). בכל אופן לטענתם משמעת התרופות בהנקה היא חמורה פחות מבהיריון, אם כי לא שאלתי אם יש קשר גם לגיל התינוק (שלי כזכור בנות שבעה חודשים, וזה מידע שהם ביקשו - אבל אולי לצרכים סטטיסטיים). אני מקווה שהם צודקים, וברמת הכאב הנוכחית אין לי כ"כ ברירה. ליתר ביטחון אני אשאל גם את הרוקח.

למעלה