משכורת

s h i r k u s h

New member
משכורת ../images/Emo130.gif

אחרי כמה חודשים לדעתכם אפשר לבקש העלאה במשכורת, ומה הסיבות שלדעתכם יגרמו לכך שהבוס ייתן את ההעלאה הזאת
האם אתם מקבלים לפי שעות או שכר חודשי קבוע
מה עדיף לדעתכם

yaelbi

New member
התנסתי בשניהם

ואני מעדיפה שכר שעתי,כך את יותר סביר שתקבלי יותר על שעות נוספות,יש העלאה כל חצי שנה-שנה בהתאם לחברה. שכר קבוע הוא בדר"כ גבוה יחסית לכמות שעות נדרשת אבל אז גם יש נטייה להשאר יותר ללא תוספת שכר ולא תמיד מסגרת השעות ברורה

yuli c

New member
אז ככה...

זה שאלות מאוד אינדבידואליות והכל תלוי בסוג העבודה ובמקום העבודה... אני אענה מניסיוני כמזכירה במשך שנתיים... 1. נהוג בדר"כ לבקש העלאה במשכורת אחרי חצי שנה... 2.בעניין הסיבה להעלאה במשכורת האמת היא שזה מאוד תלוי במקום העבודה. למשל היתה אצלנו םקידת יבוא שממש לא ידעה את העבודה אבל מכיוון שהיא היתה מאוד חרוצה והיא אקדמאית דשהתחילה עם שכר מינימום היא ביקשה העלאה אחרי חצי שנה וגם קיבלה מתוך שיקול כלכלי של המקום שגם אם יתנו לה העלאה זה עדיין לא יתקרב לשכר שהם יצטרכו לשלם לאדם עם ניסיון וידע בתחום. ככה שזה לפעמים שיקול כלכלי... וכמובן שזה תלוי באיזה משכורת התחלת לעבוד למשל אם התחלת ממשכורת מינימום וכולם מאוד מרוצים מהעבודה שלך אז יש סיכוי. 3. אני קיבלתי משכורת לפי שעות בעניין ההעדפה זה צאוד תלוי בסוג העבודה. אני באופן איש הייתי מעדיפה שכר גלובלי.

למעלה