משכורת - משרד עו"ד

kimiwriterit

New member
משכורת - משרד עו"ד

היי בנות, אני פעם ראשונה כותבת כאן בפורום, אני עובדת במשרד עו"ד מהשעה 8:30-17:30 - ז"א 9 שעות ביום לא כולל יום שישי במשרד שמונה 2 עו"ד (מבוגרים) כל היום מדפיסה... והם יושבים לי על הוריד ואין לי שם שום חופש פעולה ועצמאות וכו' יש לי ניסיון במשרדי עו"ד 8-9 שנים, השכר שאני מקבלת הוא 4,900-נטו- כולל נסיעות וללא תנאים אני לא סובלת לעבוד שם - סיוט חיי אבל יש שכירות לשלם! מה דעתכם? כמה עלי לקבל? איזה תנאים עלי לדרוש?

אני ואת בדיוק אותו דבר...

רק בלי הניסיון - לי יש 3 שנים ניסיון אבל אותו משרד בדיוק - 2 עורכי דין משכורת ושעות... דיכאון.

כמוני כמוך...../images/Emo4.gif

אותן שעות, 2 עו"ד, הדפסות ושאר ירקות, שכר זהה, ממתינה להעלאה לאחר שיחה עם הבוס לפני כמה חודשים, חסרת תנאים.. גם מתוסכלת ותוהה מה אפשר לעשות ומה לדרוש.. וגם אצלי אין אופציה לעזוב ככה סתם כי יש שכירות על הראש ואחריות כלפי החיים האישיים.. שותפה לצרה -

kimiwriterit

New member
לפעמים אני פוחדת שתהיה לי התפרצות עליהם

מרוב תסכול אני כבר הגעתי למצב שאני שונאת אותם ובא לי לזרוק אותם מהחלון בבניין, אני אדם נורמלי ביותר אבל הם מוציאים אותי מדעתי, רק יום חמיש יאני נעשית יותר אופטימית עד שמגיע יום שבת ואז שוב דכאון!!!!!!!!!

rut2020

New member
עבודה אצל עו"ד, כמעט על המזכירות

שעובדות אצל עורכי דין כותבות את אותם הדברים, בודדות מרוצות מהעבודה ומקבלות שכר הוגן, רוב עורכי הדין "שרוטים" מתנהגים למזכירותיהם באופן גרוע ביותר, כמעט כולם משלמים שכר מינימום 19.95 ש"ח ליום + נסיעות ( עד 21 ש"ח ליום כפי שמורה החוק), רוב העבודה במשרד עורכי דין היא הדפסות ותיוקים , אני בזמנו התעסקתי גם עם הוצל"פ ורשם המשכונות , הירושות, וכל נושא הטאבו , לא קיבלתי על כך תוספת מיוחדת, בסופו של דבר אחרי שעבדתי אצל ארבעה עורכי דין שונים במשך 8שנים , עזבתי לחלוטין את עורכי הדין ואין סיכוי שאחזור לעבוד אצל עורך דין.... טרם נתקלתי בעורך דין שאין לו שריטה כלשהי.

sigal0512

New member
ראי את הצד השני של המטבע

גם אני כמוך,עבדתי במשרדי עו"ד, יש לי המון נסיון של שנים רבות וכישורים והרגשתי כמוך..... האמתי שמי שטובה,שווה, מנוסה ובאמת רוצה עבודה טובה תימצא בקלות, ויום אחד החלטתי לעשות מעשה, פשוט קמתי ועזבתי. החלטתי שלא עוד. אני אחפש משהו אחר, טוב יותר,ומאז אני תקופה ארוכה מאד בבית עדיין מחפשת עבודה, קשה למצוא מה שרוצים ומה שיש פעמים רבות יותר גרוע, אז הדשא של השכן לא טוב יותר. אל תמהרי לחשוב שרע לך כי החיים עלולים להוכיח לך שהיה לך די טוב ולא הערכת ויכול להיות יותר גרוע.... תאמיני לי!!!

למעלה