משכורת מיוחדת

quietstorm

New member
משכורת מיוחדת

שלום, אני נער מורעלל בן 16 וחצי שהחלום שלי הוא להיות ביחידה (סיירת מטכ"ל), שמעתי מכמה אנשים שיש משכורת עם תוספות בגלל סיכון חיים, האם זה נכון? אם כן, כמה?

bery18

New member
שלום לך

אני נער בן 20 ..ממי ממי שמעת באמא שלך? עכשיו אני עובר לשמה? כמה נראה לך נקבל? מליון שקל, אני מעריך

GGG12345

New member
שלום לך נערי בן ה20

אל לך להצמד לגוזמאות מקובלות בקרב צעירי ארצנו הקטנטונת והיפה (שאגב נראית טוב מהמוחרקה עם כמה גלונים של זיעה שחורה על העיניים ב6 בבוקר). חייל קרבי בסיירת מט"כל אינו מקבל כמליון שקלים אלא כ 700 ש"ח בלבד. אי לכך ובהתאם לזאת האגודה לזכויות האזרח במדינת ישראל הגישה עתירה לבג"צ לעלות את גובה התשלום לכעשרת אלפים ש"ח נטו לא כולל טיסות חינם לחו"ל על גבי מסוקי בלאק-הוק ויסעורים (אגב יש הקצאות גם לטיולים רגליים הכוללים משקל). בהצלחה בהמשך, "החייל" חסר הקרסוליים. שנה טובה ופוריה.

GGG12345

New member
זה בסדר....

יש אנשים שפועלים במסגרת הזו גם בחיים האזרחיים. מעריך אותם פצצות תאורה.

JimmyAcid

New member
ממה שאני יודע

כל חייל מקבל שכר בין היתר על בסיס רמת הפעילות של היחידה שלו. רמת פעילות א+ מוסיפה משהו כמו 150 ש"ח למשכורת הצבאית, אבל זו לא פריווילגיה של סיירת מטכ"ל, כל קרבי מקבל א+ (פרט לחריגים אולי) וגם תומכי לחימה שמוצבים יחד עם יחידות לוחמות...

costello2

New member
המשכורת זהה לכל הלוחמים

בין אם מדובר בתותחן, שריונר, חי"רניק או לוחם בסיירת מטכ"ל. 702 - 710 שקל לחודש (בהתאם לדרגה). אבל - אם אתה נכנס לשירות קבע המשכורת קופצת לאיזור ה5000 ש"ח בחודש - אבל גם כאן - המשכורת זהה לכל הלוחמים, ומשתנה רק לפי דרגות, לפחות בשלבים הראשוניים של הקבע.

למעלה