משכורות בתחום

nehederet

New member
משכורות בתחום

בכוונתי ללמוד קוצ'ינג ולעבוד מול יחידים (לא חברות). ברצוני לדעת: 1. כיצד משווק מי שסיים לימודים את עצמו? 2. האם יש מחירון מקובל בשוק לאימון למטופל (לפי שעה/פגישה/תוכנית ?) 3. מהן יכולות הפרנסה בתחום זה? בברכה, מועמדת.

isaacm

New member
נהדר, נהדרת.

בכנות אומר לך שגם אני שואל את אותן שאלות. אני מבין שאת שואלת על משהו שקיים מעבר לזה שזמין לכל אחד (כמו דרכי הפרסום הרגילות באינטרנט, תקשורת כתובה ומשודרת). אענה לך על השאלה הזו שפשוט רק מכניסה לפורום את כבר יכולה לראות איך הפרסום באינטרנט עובד (יש את הפרסומות בראש העמוד). לגבי מחירון - החל בחינם וכלה ב - $100 לשיחה (אני באופן אישי לא מכיר מישהו שגובה בארץ תעריף כזה), הכל לפי הערך שמקבל הלקוח. ולגבי יכולות הפרנסה - כמו בכל תחום - זה נגזר ממה שאת מביאה איתך. אני לא מתפרנס מאימון אישי - אז אשאיר את זה לאלה שמתפרנסים להדגים.. אפשר להתעניין קצת? למה קוצ'ינג? בכל מקרה - בהצלחה לך איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שיווק

אכן, הנקודה העיקרית בעבודה בתחום האימון היא השיווק. הרבה אנשים מגיעים לאימון מעיסוק כלשהו כשכירים. זהו שינוי גדול, מאחר והאימון היא עבודה עצמאית ברוב המקרים. עצמאי - זה אומר גם אחראי לבד על השיווק של עצמך, וזה לא פשוט. לא לכל אחד זה מתאים. דרכים אפשרויות לשיווק - אתר הוא כלי די בסיסי בתחום. דרך מכרים דרך מקומות עבודה קודמים לתת הרצאות, סדנאות, ערבי הכרות לכתוב בפורומים לכתוב מאמרים לפרסם באינטרנט (רלוונטי כשיש אתר). לפתח נישה ייחודית ולהפוך להיות מומחה בה. כל מאמן וסיגנונו הוא בתחום השיווק.

למעלה