משינה בקריית אתא ביום העצמאות
S shanzi11 New member 20/4/07 #3 אז אם זה ידוע, אפשר בבקשה פרטים יותר מדויקים על מיקום, שעה וכו'? טיינקס
N nWkobi New member 21/4/07 #4 יור וולקאם ../images/Emo13.gif מיקום,בקרית אתא זה די תמיד פארק הרצל... שעה מדויקת אני לא יודע אבל המלצה שלי משנה שעברה - נכנסים שם כ-50 אלף איש בשקט,שווה להקדים כמה שניתן. והכי חשוב - תהנה/י .
יור וולקאם ../images/Emo13.gif מיקום,בקרית אתא זה די תמיד פארק הרצל... שעה מדויקת אני לא יודע אבל המלצה שלי משנה שעברה - נכנסים שם כ-50 אלף איש בשקט,שווה להקדים כמה שניתן. והכי חשוב - תהנה/י .
N nWkobi New member 21/4/07 #8 בכיף...../images/Emo13.gif תעשי חשבון פשוט,לפני 21:00 נניח זה לא יהיה...לכן את בוודאי יודעת שכדאי להקדים במקצת... .
בכיף...../images/Emo13.gif תעשי חשבון פשוט,לפני 21:00 נניח זה לא יהיה...לכן את בוודאי יודעת שכדאי להקדים במקצת... .
ג גליה57 New member 21/4/07 #6 שאלה חשובה... לגבי ההופעה של משינה בפארק הירקון, ההופעה ביום שני בערב (ערב יום העצמאות) או שלישי בבוקר, צהריים, ערב? מו, מי?? תגיבו.
שאלה חשובה... לגבי ההופעה של משינה בפארק הירקון, ההופעה ביום שני בערב (ערב יום העצמאות) או שלישי בבוקר, צהריים, ערב? מו, מי?? תגיבו.
מ מורן היינה New member 21/4/07 #7 משינה מופיעים בפארק הירקון במסיבה של גאידמק ביום שלישי בין השעות 21:00-24:00