בוטרוס ראלי
New member
משינה 2...
אני בתל אביב, מסיים בימים אלו קורס קיץ חביב ביחסים בינלאומיים. לפני כשלושה ימים הילכתי לי ברחובות תל אביב, ונכנסתי לחנות "דיונון" ליד האוניברסיטה (מזכיר לך משהו, שרון?
?). ראיתי שיש מבצע שדיסקים של רוק ישראלי נמכרים במחירים מוזלים, וחיפשתי משהו של משינה. מצאתי! לא היה עליי הרבה מזומן באותו רגע, אז קניתי רק אחד, את משינה 2, במחיר מציאה!!! 30 ש"ח. אגב, קנו לי ליומולדת את מכונת הזמן, אבל מכיוון שיש לי את זה, אני אחזיר את זה, ואשלים את כל האוסף של משינה (אני מקווה ש160 ש"ח יספיקו לי כדי לקנות ארבע דיסקים של משינה במבצע שיש עכשיו...). והכי חשוב... אני שומע את הדיסק כבר כמה ימים, וחייב לציין שהוא לא מדהים. 10 שירים, בעצם 9, כי אחד חוזר על עצמו פעמיים. אבל עדיין, דיסק מצויין,עם שירים כמו שלח לי מלאך, אנחנו שניים והכל עוד אפשרי. אבל התגלית של הדיסק מבחינתי הוא "הנסיכה"... איזה שיר נפלא! מדהים, פשוט מדהים! גם שט אלייך יפה מאוד. "רחוק, רחוק רחוק רחוק".
אני בתל אביב, מסיים בימים אלו קורס קיץ חביב ביחסים בינלאומיים. לפני כשלושה ימים הילכתי לי ברחובות תל אביב, ונכנסתי לחנות "דיונון" ליד האוניברסיטה (מזכיר לך משהו, שרון?