..
הבהרה חשובה - אם יש דבר שאני ממש ממש שונא, זה אנשים שמדברים על דברים שאין להם מושג לגביהם, ולכן זה הדבר האחרון שאני אעשה. אם אני אומר שהדיסק של יובל בנאי הוא טוב/רע/רועש/מרדים אני אומר את זה כשיש לי בסיס לדברים האלה... ועכשיו לגופו של עניין: 1. לא סתם הפריקיות היתה במרכאות. 2. אני עדיין בטוח שהרוב הגדול במדינה לא מכיר את השמות שנתת 3. רשמתי שאני לא מתיימר להיות מבקר מוסיקה מהסיבה הפשוטה שאני לא יכול להיות אובייקטיבי... יש סוג מאוד מאוד ספציפי, גם במוסיקה השחורה, וגם במוסיקה הישראלית, שאני אוהב. 4.לכתוב לך איזה מוסיקה ישראלית אני שומע יהיה לא נכון ולא יעיל, מכיוון שאני אוהב (בד"כ) שירים בודדים של אומנים (וזה אחרי ששמעתי כמויות לא מבוטלות של אותם אמנים - מתוך תקווה שאלו יהיו כמו אלו שאהבתי..), ולכן מספר האלבומים הישראליים שיש שלי נמוך מאוד.. ומה שנגזר מתוך 4: ברגע שמצאתי דיסק ישראלי שאני אוהב בו כל שיר ושיר, על אחת כמה וכמה שמדובר באומן שאני כ"כ מעריך, אין סיבה שאני לא "אכתיר" אותו כדיסק הישראלי הטוב ביותר מבחינתי ובכל זאת, בגלל הנימוסים ההולכים ומשתפרים, הנה כמה שירים שאני מאוד אוהב: נוער שוליים - לילה ירמי קפלן - מודדת אביב גפן - צלקות בועז שרעבי - כשאת נוגעת בי דן תורן - לבן על לבן יהודה פוליקר - איך קוראים לאהבה שלי מתי כספי - ילדותי השנייה נקמת הטרקטור - עפיפונים רוב הדיסק הראשון של אבטיפוס וזו דוגמית קטנטנה..