משינה מתאחדים (?)

שלמונזה

New member
אם אני לא טועה

גם לפני המופע האחרון באמת (אחרי אסון ערד) הם הכחישו את השמועות שכן יהיה מופע... שימשיכו להכחיש! ואני בעד מופע, ואני יחכה גם עוד שנתיים (שזה הזמן שבועז אמר שלוקח זמן לתכנן את זה) רק שיתאחדו כבר!

נראה לכם?

איחוד של משינה בהופעה שולית ביום סטודנט נידח? איפה ימצאו את המתקן האקדמי שיאכלס מופע בסדר גודל כזה? אם סיבוב האיחוד שיבוא - ואני משוכנע שהוא יבוא בשנים הקרובות, לא יכלול יותר משתי הופעות אז חבל על הזמן. ועד שאני לא רואה מסיבת עיתונאים עם משינה שמודיעים על סיבוב כזה, אני לא מקשיב לאף חכמולוג שדיבר עם הסבתא של המחנכת של אלישע שקלטה במכשיר שמיעה שיחה סלולארית בין אביגיל אריאלי לאורלי זילברשץ שאמרו אולי משינה מאוחדת או אולי קופת חולים מאוחדת, הסבתא לא שומעת כל כך טוב... העיקר זה שיהיה מופע איחוד טוב, רצוי מלווה בדיסק, ואם אפשר גם שיר חדש או שניים, ולא אם מישהו אמר את זה ראשון. אחרי מלחמת ששת הימים היה עיתונאי שאמר שתהיה מלחמה. שנה אחרי שנה זו היתה התחזית שלו, שתהיה מלחמה. שש שנים אחר כך באמת פרצה מלחמת יום כיפור, וסוף סוף הוא יכול היה להגיד שזה מה שהוא אמר כל הזמן. יופי טופי.

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif אתה כל כך צודק!!!!!. ../images/Emo13.gif

אחלה ניסוח...

למעלה