משינה לא "מכרו" את נשמתם לסלקום

perezit

New member
משינה לא "מכרו" את נשמתם לסלקום

אלא מכרו את עצמם לפושע ארקדי גאידמק. פשוט בושה.

../images/Emo6.gif

לא חושב ככה

בתור התחלה: מופעי יום העצמאות מבחילים אותי באופן כללי ואני באופן די קבוע חוגג אותו בבית. משינה או לא משינה. גם (ובעיקר) בשנות התשעים כשהיו מביאים בנוסף למשינה ואביב גפן הנצחיים גם את ד"ר אלבן ואייס אוף בייס ועוד כמה אמנים מחו"ל שרשת ג' החליטו באותה התקופה שהנוער הישראלי צריך לשמוע. לכן אני הדרתי ומדיר רגלי מההופעות האלה. גם מזו של גאידמק. אישית, כל האירוע הזה נראה לי מגוחך. החל ביוזמה שלו וכלה בנהירה של קהל אליו. ברור שבחדשות טרחו להדגיש את הקטע הזה של האינטיליגנציה שהשפריצה מהאנשים שפחות או יותר מתחו קו בין הנקניק שהם אוכלים כרגע בחסות ארקדי להצבעה שלהם בקלפי בבוא העת. אבל זה מגמתיות של חדשות. לא חשבתי לרגע שיראו מישהו שיגיד שהוא בא להופעה מסוימת וזהו. לגבי משינה ו/או מי מהאמנים שמופיעים שם: אני לא רואה בזה מכירה של עצמם או של נשמתם או אפילו לא תמיכה בארקדי גאידמק. אתה יכול להתחיל במשינה ולהגיע גם ליעל בר זוהר שמנחה את האירוע. מן הסתם לא בהתנדבות, ואתה יכול גם בכיף להגיע עד לעובדים שמפעילים את הדוכנים והמתקנים ועד לאלה שייצרו את העטיפות של הארטיקים עליהם היה רשום גם "צדק חברתי". לא נראה לי שהבחור שמכין את הנקניקיות ומקבל על זה משכורת מכר את נשמתו לארקדי גאידמק. כמו שהאמנים התפרנסו אמש על במות הבידור השונות, חלקם מתפרנסים הערב על הבמה בפארק הירקון. וכמו שהם לא תמכו בראשי המועצות המקומיות בבמות עליהן הם הופיעו - לא נראה לי שהם תומכים עכשיו בגאידמק. מקווה שאתה עדיין חושב שהעולם יפה
, אסף.

perezit

New member
פשוט המחשבה על שיתוף פעולה עם גאידמק...

עושה לי בחילה, ולא רק משינה, כל האמנים. הפושע הזה מצליח לעבוד פה על כולם. נ.ב. אני עדיין חושב שהעולם יפה, ולמשינה יש חלק גדול בזה. אוהב אהבתי ויואהב לעד את משינה. פשוט קצת כעוס. יעבור. חג שמח

אל תכעס

כל פוליטקאי או פוליטקאי וונאבי מתחנף לקהל בדרך זו או אחרת, לגאיידמק יש כסף להתחנפות ענקית יותר, גדולה יותר ושווה יותר. חג שמח שיהיה לך....

ilovenewyork

New member
חדש בפורום ../images/Emo13.gif

תמונה מהמופע לדעתי התמונה הכי טובה שיצאה לי ועוד בפוזה הכ טובה של יובל היה נורא קשה לצלם תמונה מפוקסת כי אנשים דיחפו ונדחפו אבל הצלחתי להוציא משהו נורמלי

ilovenewyork

New member
קישור לתמונה יותר איכותי ומפורטת

http://www.israfiles.com/show.php?id=8358&filename=DSC00047.jpg

אבל היה כיף....

אלה ששרדו את שאר ה"מופעים" (מי אמר נינט תרדי מהבמה ולא קיבל?) ונשארו בשביל משינה הרוויחו בגדול, כן זאת הייתה הופעה קצרה וכן, זאת הייתה הוופעת להיטים אבל זה היה מהנה, היה נהדר, קהל קצת עקשני ודוחפני אבל אני נהניתי. משינה זה משינה אני יכולה להנות מהם תמיד. הם יודעים לסחוף כל קהל מעורב ככל שיהיה בטעם המוזיקה שלו, אפילו אני הצלחתי לסחוף בהתלהבותי איזה ערס "נחמד" שמצא עצמו תקוע שם בלי לדעת איך.

roee15

New member
אני דווקא חושב שזה מעשה לא רע בכלל

נכון, אירועי גאידמק זה המוני וממוסחר. אבל, למרות הכל, המון אנשים שאוהבים את משינה ולא יכולים לשלם כדי להגיע להופעות שלהם קיבלו אותם בחינם. אפילו אם זה עם עוד 300,000 איש ואפילו אם זה רק לכמה שירים. העובדה שמשינה לוקחים חלק באירוע כזה היא עובדה משמחת כי הרי הם נתנו את ההזדמנות לכל אלו שאוהבים אותם ואין להם את האמצעים בכדי לראות אותם בהופעה מופיעים. אותי זה משמח.

למעלה