משינה חוזרים!!!

PennyLane

New member
א י ן מ צ ב ! ! ! ! ! ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vdrums

New member
יש הרבה מצב,../images/Emo13.gif

חזרתי הרגע מהבארבי מהופעה מדהימההההההההההההההההההה ודיברתי עם שלומי ברכה שהיה שם (הוא בא לראות) ועם יובל והם די אישרו את העניין... אז הקיץ הזה כולו מ-ש-י-נ-ה!!!!!!!!!!

עטלף77

New member
אני מאושר...

אתמול ראיתי את זה בחדשות ומאז אני מרחף לי באיזה רקיע שמיני או משהו כזה... אני רק מקווה שאני לא אצטרך לדפוק נפקדות כדי להגיע להופעה...

אני יותררר

=))))) אחחח.... משינה. אני חדשה פה. אף פעם לא כתבתי. פשוט הייתי חייבת לחלוק את האושר הגדול שלי עם אנשים.... מי ייתן וסצינת הרוק הישראלית תעלה לה אט-אט

שלמונזה

New member
מה משינה חוזרים? באמת?????

טוב נו ברור שידעתי...! בכל מקרה תחלקו את רגעי האושר שלכם גם בפורום משינה!!!! שהתמלא מאוד מאז ההודעה על המסיבת עיתנאים... mashina rulles

N a V e

New member
תומר שתף אותנו איך הם בדיוק הם

"דיי אישרו את העניין"

Vdrums

New member
תראה, שניהם היו עם בירות ביד,

יובל היה די מסטול, אבל שלומי חייך ואמר שיש הפתעות ויש למה לחכות.

למעלה