משימת השעון....

אגב צבר עכשיו אמר לאשר שיש לו מקום שאף מצלמה

לא מכוונת לשם והוא אמר לאשר שהוא יהיה גמור הוא יראה לו את המקום צבר מתחכם עם האח הגדול

שיביאו לי ת'משימה, אעשה את זה בכיף!

גם ככה אני ישנה כל לילה כולה שעתיים שלוש. איך אני מתפקדת כל היום? אין לי מושג...

dorkiflitz

New member
לא הבנתי מה הקטע

שסור להזיז כריות ולהתקלח בישיבה וכל הסעייפים האחרים.. מה הקטע של הסעיפים האלה?

dorkiflitz

New member
?

בהצלחה שיהיה להם

מעניין כמה זמן יקח עד שיתחילו הריבים והתבכנויות של רנין ,נעמה ועינב. ויוסי בגיל שלו איך אמור לשרוד 48 שעות ללא שינה?

Lanni

New member
מבטיח לך שליוסי לא תהיה שום בעיה..

גם יותר מ-48 שעות הוא יעביר בקלות יחסית הוא לא בן 85

BULLY16

New member
צברר

הוא מ*יין את השכל!!! הוא צריך לעוף... מדבר כמו פסיכולוג! הוא ממש נראה כמו שתול מערכת.

rand10

New member
כל יום הם ישנים

ב-3 בלילה מה קרה שפתאום עכשיו הם עייפים בשבע בערב?????????

eli7r

New member
ככה זה לא משנה מה אתה יכול לעשות

או לא לעשות ברגע שיגידו לך שמותר או אסור לעשות את זה אתה תהיה חייב לעשות/לא לעשות לדוגמא:צום,אתה עובר ליד חנות פיצה/פלאפל וכו בדר"כ לא יתחשק לך אבל בצום כן ברגע שיגמר הצום כבר לא יבוא לך. ויש עוד דוגמאות אבל אני לא אבגיא אותן כרגע

שאלה שעלתה לי

למה הם לא מזמינים באלכוהול וודקה רדבול? כי זה יקר? (יש וודקות ישראלות שעולות כמו יין ואפשר לשתות את זה נקי גם כמו וודקה מלון קגלביץ' הרבה יותר שוה מיין) כשהם מצטמצמים התקציב יורד?

אלכוהול מותר להם רק יין ובירה.

כשהם מצטמצמים התקציב יורד כי התקציב הוא לא כללי, אלא מורכב מ-32 ש"ח לבנאדם ליום, אם אם בנאדם יורד אז יורד מהתקציב 32 ש"ח ביום.

eli7r

New member
האמת אני עשיתי את זה פעם

לא בכוונה ובלי פיצוי קמתי ביום שני בשעה 9 ישנתי משהו כמו 3 שעות בין שני לשלישי ואז בין שלישי לרביעי לא ישנתי והלכתי לישון ביום רביעי ב8 בערב (שזה אגב יותר מ48 שעות) והאמת ביום רביעי כבר ראיתי עיגולים שחורים מול העיניים וחייתי על קפה.

לפני משימת השעון - כמה שאלות.................

שי עמד במשימה שהוטלה עליו להעיר חפחות 6 מבני הבית ולצפות איתם בזריחה [ הוא העיר את כולם חוץ מרנין]. -> מה עם הסטייקים המובטחים ? במשימה החדשה - למה אסור להם לכעת בכריות? ולמה שני אנשים צריכים להשאר ערים ? הרי אם שניים ערים - אז זה לא עפ"י החוקים שכולם צריכים להיות יש נים בדיוק באותו הזמן . משהו פה לא מסתדר

היה סטייקים

לא יודעת למה אסור לגעת בכריות... לא משנה מי נרדם.. אם זה אפילו אדם אחד השעון מתחיל לזוז, לכן עדיף שכמה שיותר אנשים ישנו באותו הזמן.

למעלה